Beauty Tour on üsna värske, Eesti päritolu ettevõte, mis loodi selleks, et muuta ilu- ja terviseprotseduurid Türgis eestlastele ning soomlastele võimalikult lihtsaks, usaldusväärseks ja murevabaks. Pole ju saladus, et paljud käivad Türgis kas juukseid siirdamas, hambarivi kohendamas, kaalukirurgia protseduuridel või mõnda muud ilulõikust tegemas. Seda põhjusel, et Türgis on iluprotseduurid kordades odavamad ning esteetikaprotseduuride tase väga kõrge ja kvaliteetne.

Beauty Tour hoolitsebki protsessi jooksul selle eest, et klient saaks kokku usaldusväärse, professionaalse ja kõrgetasemelise Türgi ilukliinikuga ning tunneks end kogu protsessi vältel turvaliselt ja mugavalt. Kui inimene otsustab Eestis või Soomes Beauty Touri poole pöörduda, on ettevõtte tiim kliendi kõrval protsessi algusest kuni lõpuni ning hoolitseb tema hüvede ja mugavuse eest – alates esimesest konsultatsioonist kuni taastumise lõpuni välja.

Beauty Touriga koos ilu- või terviseturismi teekonda ette võttes saab patsient kogu info – juhised, lepingud, garantiitingimused jt – oma emakeeles. Samuti toetab patsienti reisi vältel Eesti tiim, võimaldades isiklikku emakeelset transporti ja Beauty Touri meeskonna usaldusväärset töötajat kõigi protseduuride ajal.

Enne, kui Beauty Tour oma uksed avas, tehti Türgi ilumaastikul ära kolossaalne eeltöö ning pika protsessi lõpuks jäi sõelale neli suurepärast kliinikut, mille vahel Beauty Touri pöörduv klient valida saab. Hinnatase varieerub olenevalt protseduuride hüvedest, nt kas kliiniku kõrval on spetsiaalselt klientidele mõeldud hotell ja mugavad transpordivõimalused ning missugused on kliiniku personali tööharjumused. Kindel on aga see, et kõikides Beauty Touri koostöökliinikutes kogeb klient kõrgetasemelist teenust ning saab igakülgset emakeelset tuge kogu protsessi vältel.

KUULA SAADET SIIT:

1x
00:00