Kuid lennujaama töötajad otsustasid, et selline riietumisstiil ei ole pardale minekuks sobiv ja palusid naisel riided ära vahetada. „Nad käskisid mul koju minna!“ oli 21aastane naine sügavalt nördinud ja põhjendas oma valikut sellega, et pidi maandudes kiirustama otse Cosplay üritusele, kuhu ta oleks nagunii veidi hilinenud. Ehk enda sõnul soovis ta oma aega säästa.

Osad naise fännid on lennujaama töötajate arvamusega nõus ja väidavad, et taolist intsidenti oleks olnud väga lihtne vältida, kui naine oleks mõne lihtsa ja lendleva riideeseme bikiinidele peale visanud, kasvõi mõne lohvaka kleidi või dressid. Üritusele saabudes on väga lihtne neid riideid kostüümi pealt eemaldada - see võtab ju aega vähem kui minuti.

Kuid on ka fänne, kes tunnevad, et naisega käituti ebaõiglaselt ja meil kõigil peaks olema võimalus käia igalpool riides nii nagu soovi on. „Küll on kahju, et sa sellise kogemuse osaliseks said. Sa oled tõsiselt andekas oma valdkonnas... Imelik, et lennujaama töötajad seda hinnata ei osanud,“ kirjutasid mõned fännid.

Allikas: Brightside