„Töötan naistearstina ja kuna mul on pikad ning väsitavad tööpäevad, eelistan duši all käia enne tööd. Igal hommikul. Peale tööd soovin kodus puhata, oma mehega aega veeta, kaisutada, koos süüa teha... Kuid mind tohutult häirib üks asi. Mu elukaaslane keeldub minuga samas voodis magamast ja eelistab külalistetuba. Ta väidab, et ma puutun oma töös kokku nii paljude erinevate bakterite ja haigustega, et tema meelest on ülimalt ebahügieeniline, et ma peale tööd duši all ei käia. Ja nii kaua kuni ma seda tegema ei hakka, ei soovi tema minuga ka voodit jagada.

Olen püüdnud talle selgitada, et me puhastame ja desinfitseerime kõiki vahendeid, kanname kummikindaid, meil on kindlad hügieeninõuded ja ma ei ole peale tööd mingisugune „bakterite- ja haigustepesa. Aga tulutult.“

Allikas Brightside kommenteerib naise muret spetsialist, kes soovitab tal rahulikult oma mehega rääkida, esitleda talle teaduslikke uuringuid ning käia samm-sammult läbi päevane hügieenirutiin. Ja kui neist sammudest ei piisa, soovitab ekspert naisel olla vastutulelikum ning vahetada oma hommikune duši all käimine õhtuse vastu, kui see mehes südamerahu tekitab.