„Mõtlesin, et ka teise ringi inimesed kohtuvad ja tutvuvad. On targemad, osavamad, ega tee vigu, mida tegid eelmises suhtes. Ehk siis on targemad. Pilt, mis siis suhtlusportaalides avanes, oli šokeeriv. Enamus naisi vanuses 40-55.a istuvad seal aastaid. Tingimused mehele on võimsad.

Ma peaks olema igatepidi üle keskmise. Nii välimuse, huumorisoone, töökoha, headuse ja aususega. Võin julgelt öelda, et enamikul neist tutvujatest naistest puudub au, häbi ja empaatiatunne. Tegemist on biomassiga. Nad võivad sinuga olla nn suhtes, mis pärast tuleb välja, polnudki nii väga suhe. Nad tutvuvad, kohtuvad, magavad edasi. Sest kust nad teavad, et just see kellega nad just suhtes on, on õige. Äkki tuleb parem.

Samas räägitakse armastusest, usaldusest, tunnetest. Kogemus on kujunenud 15 kuulise tutvumisperioodi jooksul, kus tutvusin ja magasin 7 erineva naisega. Kõik eranditult valetasid ja varjasid oma eelmisi ja käimasolevaid suhteid. Kõik eranditult hoidsid oma kontod avatuna ja suhtlesid agaralt edasi. Kõik eranditult olid väga intensiivsed nii voodisse ronima, minu koju trügima ja muidugi lasti alati kõik välja teha.

Muutsin suhtumist. Ei otsi kaaslast, püsisuhet. Mitte midagi ei otsi. Kasutan seda biomassi lihtsalt vahendina igavuse peletamiseks. Selle eest võin maksta ehk nn välja teha. Mitte ühegagi, kes on portaalis tutvumas, ei tee mitte mingeid plaane. Loomulikult olen õppinud valetama tunnetest, hingesugulusest, „minu inimesest“ olemiseks jne. Tulemus: närvid korras ja vaheldust on ikka päris palju olnud. Ja kui tüütab ära, ütlen ülima naudinguga: „Tunded said otsa. Sa väärid parimat. Jääme sõpradeks ja lähme eluga edasi.“