Magic Tongue’i taaslaetav vibraator

... välja arvatud ehk juhul, kui kasutada voodimängudes erinevaid oraalseksi mänguasju. Kuigi sekspoodide valikus on palju suurepäraseid ja eriilmelisi vibraatoreid (paljusid saab juhtida lausa oma nutitelefonist), peaksid inimesed, kellele meeldib väline stimulatsioon, tõenäoliselt pöörama tähelepanu kõikidele neile seksleludele, mis imiteerivad oraalseksi, ja keskenduma konkreetselt mõnele väga uuenduslikule viisile kliitori stimulatsioonis.

Keelstimulaator + näksaja

Millised aga üldse on oraalseksi mänguasjad?

Kui rääkida parimatest oraalseksi mänguasjadest, on olemas mõned olulised lelud: näiteks imemismänguasjad, mis õhurõhu või helilainete abil simuleerivad kliitorit, jäljendades imemise tunnet. Neid kutsutakse ka „minisuudeks“. Lisaks on võimalik valida erinevate „keelekate“ ehk võltskeeletaoliste nubludega mänguasjade vahel. Nende lelude puhul liiguvad mainitud keelt meenutavad nublud kiirelt ringi, nagu võimsalt värelev keel. Suurepärane tulemus on alati garanteeritud!

Siin on aga mõned oraalseksi jäljendajad, mis on pälvinud kasutajatelt kiitvaid hinnanguid:

Stimuleeriv keeleke

Tegemist on imelise pöörlevate keelekestega vibraatoriga, mis jäljendab laitmatut suuseksi.

MIA SICILIA™ on täpne väline kliitoristimulaator, mis võimaldab sul nautida mitmekordseid orgasme nii palju kordi, kui soovid. Tavalised vibratsiooni toimel mänguasjad võivad tuimastada kliitori ümbrust ja sageli takistada mitmekordsete orgasmide kogemist. Tänu oma ainulaadsele tegelikku suud meenutavale kujule, pehmele ja painduvale keelele ning revolutsioonilisele elliptilisele liikumisele võimaldab MIA SICILIA™ sul jõuda kliimaksini enneolematu täpsusega. See on ideaalne soolostimulatsiooniks või diskreetseks partnerimänguks ning pakub mitmekülgset lähenemist enesehellitamisele.

Võimsa mootoriga vibreeriv ja stimuleeriv keeleke unistuste suuseksiks! Kümme vibratsioonirežiimi ja taaslaetav aku annab kuni 80 minutit mänguaega. Mõnus silikoon. Veekindel. Sobib nii kliitori kui ka peenise stimulatsiooniks, seega võivad kasutada ka mehed.

Kolme funktsiooniga vibraator

Vibraatoril on vaakumotsik, pakub kliitori stimulatsiooni ja on nii öelda „vibraator kõik ühes“: 10 vibratsioonirütmi, 7 liikumisrežiimi kliitori stimuleerimiseks ja 4 võimast mootorit! Eemaldatav vaakumotsik, komplektis kaasas ka USB laadimiskaabel. Valmistatud maailmakuulsa sekslelude tootja Pipedream poolt. See toode on võitnud paljusid mainekaid auhindasid oma valdkonnas.

Sqweel Go keelekestega

Mõnumasina teine versioon kuulsast Sqweeli keelekaaparaadist, mis ühendab endas vaiksema ja 30% võimsama lihtsasti puhastatava mõnuseadme. Squeel on ainulaadne lelu, mis pöörleb ringi nagu ratas, samal ajal kui silikoonist keelekesed limpsivad ja kõditavad sind just seal, kus parasjagu soovid. Pöörlemiskiirus on muudetav. Kolm pulseerimisfunktsiooni. Pöörlev ketas on eemaldatav, et seda lihtsasti puhastada jooksva vee all või spetsiaalse lelude puhastajaga.

Diva minikeel

Tegemist on ToyJoy disainertoote ja uuendusliku stimulaatoriga, mis jäljendab pehme keele liikumist sinu intiimpiirkonnas. Keereldes tekitab stimulaator „limpsimise“ liigutuse, erutades kliitorit ja võimaldades kogeda orgasme uue viisil. Diva on valmistatud parimatest materjalidest, nagu pehme silikoon ja ABS-plast. Vibraator pakub kolme kiirust ja nelja pulseerimisfunktsiooni. Diva on USB-kaabli kaudu taaslaetav ja väga lihtsasti käsitsetav. Samuti on see pakendatud luksusliku kingituse stiilis.

Vaata lähemalt: www.salaja.ee

Jaga
Kommentaarid