Kõik algab aga võimalikult stiilipuhtast eelmängust, mille hulka aasta viimasel päeval kuuluvad loomulikult värsked austrid, pudel head aastakäigu šampanjat ja muidugi armas kaaslane. Silitused, kallistused, suudlused ja meeli erutavad joogid on heaks alguseks, kuid tõelise särtsu õhtusse süstimiseks soovitame soetada mõne sensuaalse lauamängu, millega lükata „pall“ veerema. Laua- või rollimängud annavad võimaluse astuda kiirelt välja ka 31. detsembri erilisest atmosfäärist ja kohe naudingute maailma.

Midagi mehele, midagi naisele, midagi mõlemale

Buduaaris võiks õhtut „alustada“ massaažidega, eriti kui selleks kasutada erinevaid erutust tekitavaid massaažiõlisid ja -kreeme. Pole midagi mõnusamat, kui üksteise ihu iga sentimeetri läbipuudutamine, massaaži saab teha ka muu kui vaid kätega. Mõelge sellele! Poole massaaži ajal võib abimeheks võtta ka mõne vedela vibraatori, millega pakkuda nii naisele kui ka mehele väga huvitavat elamust kogu kehas.

Edasi võiks liikuda juba pisut pikantsemate lelude maailma. Teine etapp keskendub naispoolele tõelise naudingu pakkumisele. On teada tõde, et paljudele naistele pakub oraalne stimulatsioon kordades suuremat naudingut kui päris seks. Niisiis haarake käepärast olev õhkstimulaator, et näidata oma hoolivust, ja aidake kallim esimese orgasmini. Mmm ... milline jätk juba niigi sulnile õhtupoolikule.

Mida hilisemaks õhtu muutub, mida lähemale jõuab see maagiline kesköö, seda aktiivsemaks võiks minna ka magamistoas. Nüüd peab muutuma pisut isekaks ja mõtlema rohkem iseendale, mis aga toob mõnu ka vastaspoolele. Kahekesi nautimiseks võiks Wildberry valikust haarata massaažisaua, millega penetratsiooni ajal väristada mõlemasse „organisse“ lisasärtsu. Meestele soovitame igaks juhuks – öö on pikk ja pikemaks veel kujuneb – varuda kvaliteetne peeniserõngas, mis ideaalis aitab hoida erektsiooni, kuid parimal juhul lisab ka ise stimulatsiooni.

Kui südaöö on naudingute ja silmis lendava saluudiga mööda saadetud, võib mängu ka pisut karmimaks keerata. Esimene anaalseiklus esimesel jaanuaril? Miks mitte, eks ju. Selleks võib soetada kvaliteetseid ja just selleks otstarbeks mõeldud libesteid, anaalkuule ja muid -lelusid. Mõnele lelule on isegi „elekter“ sisse pandud, et asjad nii-öelda libedamalt läheksid. Muuseas, lelud on mõeldud mõlemale, ärge seda unustage!

Kui aga ei hirmuta väikene piitsutus ...

... siis sügavamal jaanuariööl, kui juba tundub, et kogu linn magab, võib magamistoas kuuma veelgi juurde keerata. Pisike BDSM-episood ei ole ühe sensuaalselt perfektse öö puhul kunagi liiast. Leppige kokku salasõnad, millega paluda leebemat „karistust“, ja asuge asja kallale.

Tooge oma salakapist välja kõik piitsad, kuulid ja muud aksessuaarid, millega kerge valu kaudu ning allaheitlikkusega anda ööle veelgi uusi naudingumõõtmeid. Meile kõigile meeldib piitsutamisest tekkiv surin, küünlavahast tekkiv põletussärin. Kellele ei meeldi, see valetab.

Julgematele saab soovitada ka õhtu viimast sammu ehk absoluutset rollivahetust: strap-on-dildoga luuakse uus olukordi, kus hägustub piir mehe ja naise vahel, ununevad sotsiaalsed stigmad, kaovad rollidest peale pandud argimured. See on tõeline vabanemine, kuid seda vaid kõige julgematele!

Selge on see, et nii julgeks ei pea kaugeltki minema. Aga kui on iha end proovile panna ja uurida teineteise sügavamaid fantaasiaid, siis miks mitte eksperimenteerida. Ning kas saab olla paremat päeva või ööd, et oma hing partnerile avada, kui öö, mil ühest aastast saab teine? Millega veel alustada uut sensuaalsetest kogemusterikast aastat?

Wildberry.ee sekspood pakub uskumatus valikus erinevaid sekslelusid igasse olukorda, õhtusse ja situatsiooni. Uurige lähemalt ja usume, et leiate meilt alati just selle mänguasja, mida magamistoas kõik ootavad.

NB! Kas teadsite, et veebilehelt Wildberry.ee omale ulakaid lelusid tellides on iga ostu puhul transport tasuta ja kolme toote puhul kingituseks libesti?

Vaata lähemalt: www.wildberry.ee

Jaga
Kommentaarid