42aastane Tiffany oli oma elukaaslasega kaks aastat koos olnud, kui ühel saatuslikul päeval kutsus mees ta lõbustusparki. Nad veetsid aega erinevatel atraktsioonidel hullates ning neil oli tore päev kuni hetkeni, mil mees ulatas Tiffanyle oma mobiiltelefoni ja palus ennast filmida.

Naine sai aru, et mees soovib lihtsalt, et teda jäädvustataks mõnda järjekordset lollust tegemas, kuid mehel olid teised plaanid. Nimelt otsustas ta, et nüüd on ideaalne ajatus teha naisele abieluettepanek ja ühiste mälestuste nimel jääks see ka videosse. Tiffany pani video käima, kuid selle asemel, et mehe tegevusele keskenduda, haarasid ta tähelepanu telefoni järjepidevalt ilmuvad sõnumid tundmatult naiselt. Ka sõnumite sisu oli näha ning kulus vaid paar sekundit, et Tiffanyle jõuaks pärale - need sõnumid on mehe armukeselt, kes pole temalt pikka aega tähelepanu saanud.

Selleks ajaks oli mees jõudnud laskuda juba ühele põlvele, kuid loodetud „jah“ vastuse asemel pidi ta hoopis kiiresti püsti tõusma ning selgitama, et tõesti... On ta petnud Tiffanyt terve nende suhte aja. Ega vist ei pea üle kinnitamagi, et kihlus jäi poolikuks.

Allikas: Daily Mail