Pealtnäha tunduvad kõik Strava funktsioonid kogukonna loomise rakenduse jaoks väga standardsed, kuni potentsiaalne kosilane hakkab sind jälgima.

Stravas on inimestel üldjuhul palju vähem jälgijaid võrreldes teiste rakendustega - peamiselt seetõttu, et päris igaüks ei saaks teada peamist marsruuti, mis liigud ega mis piirkonnas elad. See aga annab mõningal määral eelise, kui tahad enda silmarõõmule rohkem silma paista. Nimelt võimalus postitada fotosid ning avaldada toetust kommentaaride ja kudode kaudu võib olla parim vahend, et luua sidet kellegagi, kellel on sinuga sarnased huvid. Inimestel on mugavam end Stravas nii-öelda näidata, sest seal on see keegi, kes mõistab nende elustiili. Ja pealegi on muutunud tutvumisrakendused üha tüütumaks - sellega kaasneb liiga suur surve ja võib tunduda, et kohtingul käimine on lõpuks nagu tööintervjuu.

Paljud kasutajad on aga nurisenud selle üle, et rakendusel pole praegu privaatset ega otsesõnumite funktsiooni. Kui mõned usuvad, et Strava peaks jääma oma algsete tegevuste salvestamise kavatsuste juurde, ihkavad teised võimaluse järele otse ühendust võtta, et saaksid dialoogi jätkata, mis trenni tehes pooleli jäi. Inimesed võivad kohtuda grupijooksul ega näe üksteist kolm kuni neli nädalat, kuid on teineteise radaril, sest nad saavad vaadata üksteise tegevust Stravas. Nad võivad tunda, et nad on üksteisega palju tihedamalt seotud, kuigi nad on tegelikult näinud üksteist ühe korra koos sporti tehes. Nähes, kuidas Strava teavitab iga kord, kui mõni jälgija kommenteerib või kudost annab, on lihtne oletada, kes võib (või mitte) olla huvitatud.

Tutvumisrakendused mängivad kohtamismaailmas kahtlemata oma rolli, kuid on toimunud teretulnud nihe sihipärasemate tutvuste otsimise suunas.

Allikas: Elle