Selja taha on jäänud juba kolm hooaega „Bitchi“, mis sündis Ameerika kirjanik Sherry Argovi raamatutele tuginedes. Erinevatel hooaegadel on vahetunud saatejuhid ja saate formaat.

23. detsembril algab saate neljas hooaeg: kõmulise taskuhäälingu uut hooaega veavad Elisa Kolk (artistinimega Elysa) ning Marlee Karja (Miss Marlee).

Elisa on laulja ja laulukirjutaja, kes on osalenud viimasel kahel Eesti Laulul ja mõlemal korral jõudnud poolfinaali (2022. aastal 3. koht ja 2023. aastal 11. koht). Marlee on ema, jurist ja endine fitnessvõistleja. Ta peab ka omanimelist blogi.

Säravate naiste vastas võtavad istet aga mitmed kuulsad ja põnevad külalised, kes räägivad avameelselt kõigest sellest, millest muidu räägitakse siis, kui kaamerad ei käi ja mikrofonid pole sisse lülitatud.

Saate esimene osa on eetris juba sellel laupäeval. Saate avaosas saame veelgi lähemalt tuttavaks saatejuhtide Elisa ja Marleega ning selgitame välja, mis seob just neid kaht naist. Samuti kuuleme lähemalt, kes on tõeline BITCH. Ja kes kannab seda tiitlit uhkusega?