Selja taha on jäänud juba kolm hooaega „Bitchi“, mis sündis Ameerika kirjaniku Sherry Argovi raamatutele tuginedes. Eri hooaegadel on vahetunud saatejuhid ja saate formaat.

23. detsembril algab saate neljas hooaeg: kõmulise taskuhäälingusaate uut hooaega veavad lauljanna Elisa Kolk (artistinimega Elysa) ja Marlee Karja (Miss Marlee). Marlee on ema, jurist ja endine fitnessisportlane, kes peab ka omanimelist blogi.

Säravate naiste vastas võtavad istet aga mitu kuulsat ja põnevat külalist, kes räägivad avameelselt kõigest sellest, millest muidu räägitakse siis, kui kaamerad ei käi ja mikrofonid pole sisse lülitatud.

Saate avaosas saame veelgi lähemalt tuttavaks saatejuhtide Elisa ja Marleega ning selgitame välja, mis seob just neid kaht naist. Samuti kuuleme lähemalt, kes on tõeline bitch ja kumb saatejuhtidest seda tiitlit uhkusega kanda soovib.

Lisaks paljastab Elisa aastatetaguse seiga Lõunakeskuse tualettruumist, kus ta sai hakkama teoga, millele mõeldes tuleb tänagi veel kananahk ihule. „Ma ei suuda sellele isegi mõelda,“ tunnistab ta. Loomulikult tuleb juttu ka meestest: nii ekskallimatest, abikaasadest kui ka praegustest elukaaslastest. „Peida, mis sa peidad, ikka jääd vahele,“ sõnab Marlee salapäraselt ühe peika kummalisele käitumisele viidates. Samuti arutlevad naised selle üle, kes peaks restoranis arve maksma.

Logi sisse ja/või hakka Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet või kuulata seda podcast’ina!