Günekoloog Danielle kasutab sageli oma sotsiaalmeedia kontot @iidanielle75ii, et jagada teadmisi oma töö kohta ning parimaid nõuandeid isikliku hügieeni ja tervise kohta.

Hiljuti avaldatud videos vastas Danielle oma jälgijale, naisele, kes tundis muret: „Kas kellelgi on veel selline probleem, et pühkides jääb tualettpaberi tükikesi „sinna alla“ kinni?“ Arsti sõnul on see enam kui tavaline. „Ma ütleksin, et umbes 95 protsenti naistest, kes günekoloogi juurde tulevad paluvad tualetti kasutada. Ilmselt on see närvidest,“ põhjendab Danielle ja lisab: „nii et arvake ära, mis seal all läbivaatuse ajal toimub...“ Danielle sõnul see arsti kindlasti ei häiri, kuid naised ise soovivad olla selle protseduuri käigus puhtad.

„Nii et pidage seda meeles ja võib-olla kontrollige enne visiidile tulekut,“ ütles ta video lõppedes.

Jälgijad olid kiired kommenteerima ja mitmed neist jagasid probleemile lihtsat lahendust, kirjutades, et soodne ja mugav alternatiiv paberile on niisked salvrätikud. „Seetõttu on mul alati niisked salvrätikud kaasas. Panen need alati igaks juhuks kotti. Tore, et ma pole ainuke, kes veidi paranoiliseks muutub.“

allikas: The Sun

Jaga
Kommentaarid