Glamuurireporter, naine kellel on nina skandaalide peale ehk 17 aastat ajakirjanikuna töötanud Anna-Maria Veidemann-Makko andis saatejuhtide põletavale küsimusele kuumi vastuseid: miks on eestlased nii kibestunud? Miks meeldivad eestlastele nii väga skandaalid? Kuidas toetas Anna- Maria Elisat viimase petmisskandaali ajal? „Rääkisime tunde,“ meenutab lauljanna ja lisab naljaga, et tal on Anna- Mariaga armastuse ja vihakamise suhe, just viimase ameti tõttu. „Ma tean täpselt, mida sa läbi elasid ja see läks mulle väga hinge,“ meenutab reporter.

Puutumata ei jää ka suured meediaskandaalid. Nii tuli teemaks ka skandaalidega silma paistnud Brigitte Susanne Hunt. Ühel hetkel läks Elisa emotsionaalseks ning teatas, et asjad võinuks hoopis teistmoodi olla, kui ta oma loo räägiks. „Kallid inimesed, te ei kujuta ette, mida mina tean!“, avaldas ta. „See oli õudus! Ma arvan, et tavainimene ei kujutagi seda ette, mis tähendab olla sellise tähelepanu ees,“ viitab Elisa teda ümbritsenud skandaalile ja ajakirjanike küsimustele.

KUULA ja VAATA, mida Elisa avaldas ja millise pöörde saade edasi võttis SIIT: BITCH 4 | Anna-Maria Veidemann-Makkoga ajakirjaniku tööst ja meediaskandaalidest. Elysa: kui mina oma suu avaks...

Jaga
Kommentaarid