„Tegelikult on väga raske leida keskeas uut ja kvaliteetset kaaslast, kuna valdavalt on neil n-ö pagas ehk oma eks, oma kodu ja oma väiksed lapsed ja sa pead neile lapsevanemat mängima hakkama. Soovitaks hoolega mõelda, kas tasub ikka oma pere ära lõhkuda ja uut „õnne“ otsima minna. Selle asemel võiks oma suhte kallal tööd teha.

Jah, on erandeid, kuid see muru ei ole ka mujal valdavalt rohelisem. Ideaalset inimest pole olemas, kõigil on oma hädad ja mured. See armumine läheb üle ja saabub argipäev koos samade muredega ja võibolla isegi uute ja keerulisemate muredega, mida eks ja ise aktsepteerisid partneriga ning tegid kompromisse, aga uuega enam see ei õnnestu st et paned ennast ja oma lapsi vihma käest rentsli alla. Eriti karmilt mõjub lahutus lastele. Ja kas see ei ole mitte isekas sel juhul seada ennast üle oma laste heaolu?

See jutt halvast kohtlemisest on siiski vähemuses ja kahe inimese ühiselt põhjustatud või väljamõeldis, et õigustada teistele oma teguviisi st see ei ole enamasti adekvaatne põhjus. Mina näiteks ei võta sellist juttu tõsiselt ja see jätab pigem eksi mustamise mulje. Parem hoidke ja kasvatage paremaks seda, mis teil täna on! Alati on ruumi arenguks.“