Appi tuleb Prosawood – Eesti bränd, mis pingutab selle nimel, et tuua sinu igapäevaellu killuke loodust, mida tajud nii füüsiliselt kui ka emotsionaalselt. Üheksa aasta jooksul oleme oma loodusest inspireeritud toodetega rõõmustanud enam kui 36 000 inimest rohkem kui 77 riigist. Just seetõttu pole järgnevad soovitused pelgalt turundustrikk, vaid reaalne aastatepikkune kogemus ja tagasiside.

Oleme veendunud, et Prosawoodi tooted on vaieldamatult oma kategoorias maailma täielik tipptase nii kvaliteedilt kui ka disainilt. Kuid just personaalne graveering on see, mis muudab kingituse eriliseks ja näitab hoolivust. Selleks ei pea sa vahetama kümneid tüütuid meile või proovima telefonis kellelegi selgeks teha, millist tähekest nime kõrvale sooviksid. Piisab vaid sobiva toote välja valimisest Prosawoodi e-poest ning meie megalihtne graveerimismoodul aitab teha ülejäänu. Naudi protsessi, tunne ennast disainerina ja tee tellimus ning oota seda mõnusat paki saabumise sõnumit.

Prosawoodi käekellad, päikeseprillid, kaardihoidjad, korpused ja muud vinged tooted leiad meie e-poest. Mõnusat uudistamist!

Jälgi meid ka:

Instagramis: @prosawood

Jaga
Kommentaarid