„On lapsi ja lapsevanemaid, kes suudavad väga hästi avalikus kohtades ka teistega arvestada ning kui ise ka üleliia ilma lasteta keskkonda ja täisvaikust ja täistühjust ei nõua, siis tegelikult saab ka nautida spaakülastust koos seal lastega viibivate täiskasvanutega.

Kuid on lapsevanemaid (koos oma lastega), kes tõesti ei arvestagi teistega ja lasevad oma lastel ka avalikus kohas toimetada nagu lapsed ise heaks arvavad, peaasi et endal oleks mugav. Kahjuks oma tutvusringkonnas ühed sellised ning pole imestada, et keegi neid enam külla (koos lastega) väga ei taha või avalikes kohtades võimalikult harva koos nendega koos olla soovitakse, samas teise lastega perega kokkusaamised ka abvalikes kohtades tihedad ja probleemivabad, sest neid lapsi ka suunatakse.

Muidugi ma ei trügi üksinda/mehega olles ka kõige enam reklaamitud perega ajaveetmisspaadesse. Käin ka võimalusel iga kuu ja just pühapäeval nautisin väga rahulikult nii ujumisi kui saunaskäimisi, kuigi seal viibisid ka mõned lastega pered.“