Inimeste tugevaim meel on lõhnameel, mille kaudu on võimalik hetkega viia inimene reisile nii lapsepõlve kui tagasi elu põnevaimate olukordade juurde. Nii peab meeleolu loomiseks kindlasti läitma buduaaris lõhnaküünlad: õige „tunne“ tuleb kohe peale ja kõik, kes voodiseiklustele on kutsutud leiavad ennast samalt „lainelt“. Miks mitte valida selleks kuulsa raamatu järgi inspiratsiooni saanud 50 halli varjundi lõhnaküünal?

Ükski seiklus ei alga aga kuskilt mujalt kui algusest, esimestest sammudest. Nii saab meeleolu luua ka erinevate erootilise alatooniga mängudega, kus tuleb täita üksteise erilisi soove: valige näiteks lauamäng „Eelmäng või „Romantiline mäng“, mille vallatu juhtimise järgi saab õhtu esimese käigu sisse. Edasi uurige Kamasuutra sekspooside raamatust läbi need poosid, mida võiks tänasel õhtul uutena oma ellu tuua.

Kui aga riided juba seljast „lendavad“, siis tuleb pisut tuure maha võtta ja sellisel juhul mõjub eriti „ärritavalt“ – seda absoluutselt parimas mõttes – sensuaalne massaaž. Kindlasti on selle tarbeks varutud terve variatsioon õlisid ja massaažiküünlaid, millega nii erutada kui rahustada oma vastaspoolt. Ihu ihu vastu sensatsioon võiks olla selle valentiniõhtu eelmängu lõpp.

Seks on alati mõnus, nauditav ja vabastav, kui seda tehakse koos kõigeks uueks valmis oleva partneriga, kellega on kõik reeglid paika pandud. Reegleid aga saab ka murda, kuid kuidas seda teha nii, et rahul oleksid kõik? Väikene sessioon uuenduslike vedelvibraatoritega? Nutivahendilt juhitavate sekslelude kaasamine oma voodiellu?

Laske oma kujutlusvõimel lennata, muutke seekordne Valentinipäev tõeliseks elamuseks!

Vaata lähemalt: www.salaja.ee

Wildberry: Valentinipäev

Jaga
Kommentaarid