Anderson palub projekti jaoks naiste abi ja seda üle kogu maailma. Ta soovib, et naised jagaksid temaga oma seksuaalfantaasiaid. Kõik saadetud kirjad lisatakse anonüümselt raamatusse, mis portreteerib naiste seksuaalsust ja uurib, mida tähendab olla naine tänapäeval.

„Kas on fantaasiat, millest te pole kunagi kellelegi rääkinud või midagi, mida jagaksite ainult kõige usaldusväärsemate usaldusisikutega, kui üldse kellegagi? Kust iganes sa pärit oled, kellega sa teed või kellega ei maga, olenemata sellest, kas sa oled 18-aastane või 80: ma tahan sinust kuulda. Kirjuta mulle,“ julgustas Anderson naisi.

Kaasav projekt on inspireeritud Nancy Friday enimmüüdud raamatust „My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies“ , mis avaldati 1973. Seda peetakse ajastut määravaks tähelepanekuks naiste seksuaalelu kohta ning Anderson soovib oma uue projektiga teha sama- näidata 21 sajandi naist ja tema salajasi soove.

„Naistena teame, et seks on midagi enamat kui lihtsalt seks,“ selgitab Anderson oma ettevõtmist. „Kuid nii paljud meist ei räägi sellest. Meie sügavaimad, intiimsemad hirmud ja fantaasiad jäävad meis lukustatuks, kuni keegi meile võtme ulatab. Siin on võti. Ma tahan neist kuulda.“

Näitlejanna selgitas, et naistena ei ole seks lihtsalt seks seetõttu, et see toob endaga kaasa palju emotsioone ja ka hirme ning mõnikord ka probleeme. „Kui me räägime seksist, võime rääkida ka naiselikkusest, emadusest, truudusetusest, ärakasutamisest, nõusolekust, austusest, õiglusest, egalitaarsusest, armastusest, vihkamisest, naudingust ja valust.“

allikas: Harperz Bazaar