Saunaklubi juht Eduard Nikiforov ütleb, et inimesed on aastatega muutunud palju avatumaks, kadunud on hirm uue ja põneva ees. Nii tullakse sauna aina enam lihtsalt lõõgastuma, mitte vaid otsima lühemaid või pikemaid intiimsuhteid. Huvi svingimisega oma ellu vürtsi tuua on samuti leidnud tee inimeste südamesse – tihti on laupäevastel üritustel kohal mitukümmend paari, kes soovivad oma argielu pisut raputada.

„Inimesed on uudishimulikumad ja vabameelsemad, vastuvõtlikumad uutele kogemustele. Meile tuleb palju paare, kes uurivad, et kui aktiivne peab saunades olema ja et, kas saaks alguses lihtsalt uudistada, vaadata. Meil ei ole ühtegi kohustust, iga inimene liigub täpselt nii kiiresti kui ise soovib, teeb õhtu jooksul täpselt seda, mida soovib. Mõned naudivad baaris koos jooke, teised lõõgastuvad basseinis. Kuid, mida tihti tähele panen, siis alguses pisut arglikud paarid on juba mõne tunni möödudes oma hirmud seljataha jätnud ja julgelt teistega suhtlema asunud,” mainib Nikiforov.

Sauna Club 69 on korraga nii baar, peosaal, saun, videoruum kui puhkeruum, kus lõõgastuda ja aega nautida. Klientidele on kasutamiseks aurusaun, leilisaun ja bassein. Baariruumis saab nautida jooke ja suupisteid, mängib alati muusika ja saab meeleolu loomiseks vaadata täiskasvanutele mõeldud filme.

Laupäevad kuuluvad svingeritele

Sauna Club 69 ongi mõeldud kõikidele täiskasvanud meestele ja ka naistele. Klubis toimuvad erinevad temaatilised peod näiteks Swinger Party, Naked Party, LGBTQ+ õhtud ja palju muud. Laupäevased Bi/Swinger õhtud on mõeldud kõigile vabameelsetele, nii üksikutele meestele kui ka naistele. Muudel päevadel külastavad Club 69 eelkõige bi- ning gay-mehed.

„Erinevalt paljudest teistest klubidest on meil svingerite õhtutel oodatud ka üksikud mehed ja naised. Selleks, et klubisse ei tuleks liiga palju mehi lihtsalt nii öelda „jahtima”, siis on neile sissepääs kordades kallim kui teistele. Vallalised naised aga pääsevad alati klubisse tasuta. Reegleid on meil üldiselt vähe, kuid mõned siiski: teisi ei tohi ebaviisakustega segada, tehtud ettepanekutele tohib öelda ei, videote ja fotode tegemine on keelatud,” lisab klubi juhataja.

Laupäevased peod kestavad kuni kella 6.00-ni hommikul ja Nikiforovi sõnul oleks ideaalne dress code see, mille looja on inimesele andnud. Kui aga alasti ei taha peol viibida, siis oodatakse riietuseks kas seksikat pesu või saunalina. Kuid vaevalt need riided kaua seljas püsivad!

Populaarne ka naabrite hulgas

Sauna Club 69 on populaarne ka naabrite – eriti lätlaste ja soomlaste – seas, keda satub aina enam klubisse. On palju püsikliente, kes sõidavad just Sauna Club 69 külastamiseks Tallinna või broneerivd ühe õhtu oma reisist saunapeole. Põhiline klient tuleb aga ikka Eestist ja peamiselt Tallinnast. Uksed on avatud aga kõigile, olenemata vanusest, päritolust või orientatsioonist. Sünnipäevalapsed saavad tavapäevadel klubisse tasuta. Klubi avab oma uksed juba kell 16.00, laupäeviti kell 20.00.

„Meil on väga turvaline ja mugav klubi, kus pakume inimestele võimalust argikärast eemale astuda. Kui klubisse tuled, siis meie poolt on kõik vajalik – rätikud, sussid, pesuruumid, saunad –, inimene peab võtma kaasa vaid hea tuju. Meie poolt on olemas ka kaitsevahendid, libestid, värsked ajakirjad ja loomulikult uued tutvused,” mainib Nikiforov.

Uuri pidude ja piletite kohta: www.club69.ee

Jaga
Kommentaarid