McCarthy on palju ja avameelselt rääkinud oma kõikuvast kehakaalust. „Kui ma olin kolmekümnene, olin endaga rahul. Ja kui ma kellelegi sellisena ka ei meeldinud, siis oli see nende mure,“ meenutab Melissa, kes just selles vanuses taipas, et kõigile ei saa ega pea meeldima. „See tuleb selgeks saada, kuigi see võib olla raske, on see oluline õppetund.“

McCarthy sõnul oli ta kahekümnendates eluaastates suurepärases vormis, aga ei hinnanud seda. „Kui ma kandsingi suurust kuus või kaheksa, siis ma mõtlesin ikka, et miks ma ei võiks olla veel kaks rõivanumbrit väiksem. Nüüd tunnen, et mul on kaks suurepärast last ja planeedi parim abikaasa ning kõik muu on vaid pooleliolev töö,“ ütleb ta.

Näitlejanna jagab ka „Gilmore girlsi“ rolli jaoks proovitud ekstreemset dieeti, mis tõi küll oodatud tulemuse, kuid mida te enam iial uuesti ei teeks. Nimelt pidas näitlejanna arsti järelevalve all nn vedelat dieeti, mille tulemusena kaotas ta nelja kuuga pea nelikümmend kilo. „Ma ei teeks seda enam kunagi. Tundsin end pool ajast näljasena ja hulluna,“ ütles ta.

allikas: womenshealthmag.com