Blake Lively (36), kes on tuntud oma rolli poolest sarjas „Gossip Girl“, ja Ryan Reynolds (47), kes on tuntud „Deadpooli“ ja „Wolverine’i“ filmidest, kohtusid 2011. aastal. Nüüdseks on nad nelja lapse uhked vanemad.

„Meie suhe tuleb enne meie pööraseid töögraafikuid,“ rääkis Lively, selgitades, et enne Reynoldsiga kohtumist oli tal harjumus endast tööelus isikliku elu arvelt alati maksimum anda. Kuid suhtes peavad mõlemad võrdselt panustama ja seega sai kokku lepitud, et kui vähegi võimalik, ei tööta nad kunagi samal ajal, et neil oleks alati võimalus oma isiklik elu esikohale seada. See ei ole alati lihtne ja vahel tuleb teha kompromisse, kuid see on siiski reegel, millest nad mõlemad soovivad kinni pidada.

Livelyt hoidis pidevalt liikvel eelkõige „Gossip Girl“, võtted kestsid kuus aastat ja mõnikord filmiti kolme episoodi korraga. Kiire elutempo kõrvalt üritavad nelja lapse vanemad oma lastele pidevalt rõhutada eneseteadlikkuse tähtsust. Mõlemad tunnevad suurt huvi oma laste igapäevategevuste vastu ja üritavad võimalikult avatult suhelda.

Reynolds rõhutas ka rõõmu, mida ta tunneb oma laste kooli ja koju tagasi viimisest, rõhutades, et tänapäeva vanemad on paremini valmis oma lapsi emotsionaalselt toetama kui tema nooruses.

Allikas: Brightside