Lauljanna käis külas populaarse Briti taskuhäälingu saate „Radio Timesi“ uues episoodis, kus muu hulgas tuli juttu ka Alleni pereelu ja lauljakarjääri ühildamisest.

„Mu lapsed rikkusid mu karjääri,“ ütles 38-aastane Allen naerdes. „Ma armastan neid ja nad täiendavad mind igati, kuid popstaari karjääri hävitasid nad täielikult.“

Ta lisas: „Mind ajab väga närvi, kui inimesed ütlevad, et ka lastega saate te seda kõike edasi teha, mida te teete, sest ausalt öeldes ei saa,“ räägib naine omast kogemusest.

„Mõned inimesed valivad oma karjääri laste asemel ja see on nende eelisõigus,“ ütles Allen taskuhäälingu saates. „Kuna minu vanemad ei olnud alati minu jaoks olemas, siis mulle tundub, et see jättis mõned vastikud armid, mida ma pole nõus enda laste peal kordama,“ ütles lauljanna viidates sellele, et tahab oma laste jaoks olemas olla.

„Seega valisin tagasi astuda ja neile keskenduda ning mul on hea meel, et ma seda tegin, sest ma arvan, et nad on üsna hästi arenenud inimesed,“ nentis Allen.

Lauljatar jagab tütreid Ethel Mary (12) ja Marnie Rose (11) oma endise abikaasa Sam Cooperiga. Praegu on Allen abielus näitleja David Harboriga .

allikas: eu.usatoday.com