„Naised on nagu kassid, kes manipuleerivad. Kõik halb jääb naistele tõesti meelde, mis on tuju tekkimisel hea võimalus tüli tekitamiseks ja nad kasutavad seda agaralt. Muidugi kõik hea jääb neile samuti meelde, aga sellest nad väga rääkida ei taha, kuna muidu hakkab mees ennast liiga hästi tundma ja jumal hoidku, kui veel ennast lõdvaks laseb ja laisaks läheb..., kes sellist tahab.

Meestel ja naistel, mõlemal sugupoolel on aga ühine see, et kui ollakse koos, siis ikka aegajalt mõeldakse, et äkki on ikka kuskil keegi, kes sobib mulle rohkem. Tegelikkus on see, et suure tõenäosusega ongi, aga kus see keegi täpselt planeet Maal asub ning kas te kunagi kohtute ja isegi kui kohtute, kas midagi ka toimub teie vahel on see, millele tegelikult keegi vastust ei tea ega saagi teada.

Kui on mingidki ühised huvid ja enam-vähemgi hea läbisaamine, siis tuleks üksteisest kinni hoida ja pingutada suhte jätkumise nimel... Samas oleks kuritegu enda suhtes, kui lahtiste silmadega ringi ei käi, sest alati on ikkagi lootus kedagi paremat kohata. Samas saab ka üksindust õppida nautima, aga see ei sobi igaühele.“