1. Sa leiad talle kogu aeg vabandusi

Me katsume näha oma partneris seda, mis temas head on. Kui sa aga kogu aeg pead leidma tema käitumisele vabandusi ja pead ohverdama enda isikliku õnne, soovid ja vajadused, on midagi valesti.

2. Ta väsitab sind selle asemel, et anda jõudu juurde

Paarisuhe võib olla tõeliselt emotsionaalne nagu ameerika mäed. Üldiselt peaksid sa tundma end temaga hästi ja olema õnnelik. See peaks andma sulle jõudu ja energiat juurde. Kui sa aga tunned end närvilisena ja kurnatuna peale seda, kui oled temaga koos olnud, võib see olla märk, et midagi on valesti.

3. Sa ei saa olla sina ise temaga koos olles

Kui sul on tunne, et sa pead varjama ühte osa iseendast olles koos temaga, on see halb märk. Kui sa oled kohmakas inimene ja pead pingutama, et olla püüdlikum tema ees või kui sulle meeldib nalja teha, aga tema ees katsud sa näida tõsisem, kui sulle meeldib laulda, aga sa ei julge tema ees suud lahti teha, on teie suhtes midagi valesti. Normaalses suhtes võid sa olla sina ise.

4. Teil on liiga erinevad väärtushinnangud ja tõekspidamised

Üks, mis hoiab suhet tugevana, on ühised väärtushinnangud. See on normaalne, kui inimestel on erinevad huvid ja tegevused. Ent väärtushinnangud, unistused ja fundamentaalsed eesmärgid (laste kasvatamine, rahamajandus, eneseareng) võiksid olla samad.

5. Halbu hetki on rohkem kui häid

Igas suhtes tuleb ette raskeid aegu. Meil on kõigil elus nii häid kui halbu aegu. Kui aga halbu aegu tuleb rohkem ette, on vaja selgeks teha, milles on probleem. Elu on liiga lühike selleks, et elada õnnetuna. Kui su kaaslane teeb sind õnnetuks ja paneb kannatama, kui sa pead kogu aeg muretsema ja pisaraid valama, selle asemel, et naerda ja unistada, on teie suhe toksiline. Vali oma isiklik õnn!

6. Sa ei ole tema elus kõige tähtsamal kohal

Me kõik väärime olla koos sellise inimesega, kes ainult ei ütle, et ta on meie jaoks olemas, vaid ka näitab seda. Kedagi, kes oskab hinnata meie aega, kes austab meie väärtust ning kohtleb meid nagu haruldast pärli. Kui sa oled koos kellegagi, kelle jaoks sa oled alati teine valik, teeb see ju haiget. Sa hakkad kahtlema selles, kas sa üldse oled tema jaoks vajalik ja oluline.

7. Sul on tunne, et su kaaslane ei toeta sind

Kui su kaaslane jätab su üksi rasketel hetkedel, pead sa kõikidest takistustest ja raskustest ise üle saama. Sinu partner peaks aga olema kalju, mis annab sulle varju siis, kui puhuvad tormituuled elus.

8. Sa ei usalda teda

Kas sa pead kogu aeg nuputama, kellega ta oli, kellega ta rääkis või miks ta su kõnedele ei vasta? See on ju väsitav ja lõpuks tekib sul tunne, et sa ei tea ise ka enam, milline teie suhe on. Usaldus on iga suhte alus. Ilma usalduseta paneb iga väiksemgi asi kahtlema. Kui sa oled koos kellegagi, keda sa ei saa usaldada, on see selge märk, et ta ei ole sinu jaoks.

9. Sa kardad üksi olla

Kui sa oled kellegagi sellepärast, et sa ei taha üksi olla, on see märk sellest, et ta võib-olla ei ole sinu jaoks loodud. Sa oled paremat väärt, sa oled väärt armastust, õnne ja rõõmu.

10. Su sisemine hääl ütleb sulle, et midagi on valesti

Kuula oma instinkte, mis on sulle kompassiks. Kui su sisemine hääl ütleb sulle, et midagi on valesti, siis ilmselt see nii on.

Allikas: Kodused Lood