Ajal, mil tutvumisrakendus Bumble kogub tähelepanu kampaaniaga, mis kannab sõnumit „Tsölibaat ei ole lahendus,“ tegi skandaalne modell paljastuse, et on juba 2,5 aastat hoidunud seksist, vahendab Independent.

Oma avalmeelse sõnumi jättis Fox Tik Toki postituse alla, mis Bumble suurt reklaamkampaaniat kritiseeris. Nimelt näib, et kampaania reageerib kasvavale vabatahtliku tsölibaadi trendile, mis tõusvaks trendiks noorte naiste seas, kellest paljud ütlevad, et nad peavad kohtingu- ja suhtlemiskultuuri nii mürgiseks, alandavaks või ohtlikuks, et nad on sellest täielikult loobunud.

„Juba 2,5 aastat tsölibaadis ja see pole kunagi olnud parem,“ kommenteeris modell postituse alla. Suuresti äratas ülestunnistus tähelepanu eelkõige seetõttu, et naine on varem jaganud oma kogemust dominana töötamisest.

Sellest teadaandest piisas, et oma fännide poolehoid võita- paljud inimesed õnnitlesid Foxi ja jagasid oma valikuid seksist hoidumise osas.

„Issand, ma ei arvanud, et saate mulle anda veel ühe põhjuse teid imetleda rohkem kui praegu,“ kommenteeris keegi naise postitust. „Julia, ma olen ise olnud tsölibaadis 20 aastat ja see läheb iga aastaga paremaks,“ kirjutas teine.