58-aastane näitlejanna on olnud The Estée Lauder Company rinnavähikampaania uhke saadik alates 1996. aastast. Pärast kampaaniaga liitumist peaaegu kolm aastakümmet tagasi, on Elizabeth jätkanud kampaania toetamist ja rääkinud avalikult rinnavähist, et aidata koguda ravi jaoks raha üle kogu maailma, vahendab Daily Mail.

Elizabeth avas inspireeriva õhtu südamliku austusavaldusega fondi varalahkunud asutajale Evelyn H. Lauderile – kes suri 2011. aastal. Ta ütles: „Evelyn ja Larry [Evelyni sõber- toim.] istusid köögilaua ümber ja rääkisid rinnavähist. Evelyn ütles nii: „naised üle maailma surevad rinnavähki ja tundub, et keegi ei tee sellega midagi.“ Sellest lausest muutus kõik, sest Evelyn ja Larry alustasid fondiga.

Lisaks olulisele teavitustööle ja toetusenäitamisele jäi silma ka Hurley imekaunis kleit. Maani Barbie- roosa kleit, mida kaunistasid säravad kivikesed nii kleidi keskosal kui ka varrukatel, sobis näitlejannale valatult. Hurley juustesse olid keeratud lopsakad lokid ning soeng oli jäätud vabalt lahti.

Breast Cancer Research Foundation Hot Pink Party in New York, US - 14 May 2024