Saate esimeses osas tuleb juttu väga erinevatel teemadel, kuid üks on selge- külmaks ei jäta teemadevalik kedagi!

Näiteks küsib Teele Merlelt küsimuse, mida mõtleb ilmselt igaüks meist- kuidas mängida suurel laval või kaamerate ees lembehetki või jagada intiimsust inimesega, kellega sa päriselus nii lähedane pole? Kas näitlejanna tunneb sel hetkel ka midagi rohkemat?

„Ikka tunnen,“ tõdeb Merle ja täiendab: „aga see ei ole nii nagu sa oma mehega unustamatult suudled. Sul on enesekontroll ka. Mina ei saa öelda, et ma midagi ei tunne. Muidugi tunnen!“

Lisaks uurib Teele, kas lavapartnerisse on võimalik ka armuda. Merle tunnistab, et tõepoolest võib nii juhtuda. „See on teatud armumine. Muidugi. Sa oled ju inimesega mitu kuud koos (prooviperioodil- toim.), seal peab alati olema usaldus, et midagi üldse tekiks. Et sa julgeksid näiteks proovis eksida,“ selgitab Merle. „Seal on kõik tingimused armumiseks olemas või nimetame seda imetlemiseks. Muidugi! Aga tihti ta läheb üle ka,“ naerab naine ja lisab, et iga rollisooritus ei lõpe alati abieluga.

Teatridiiva Merle Palmiste ja ajakirjanik Teele Kaljuvee võtavad igal neljapäeval ette põletavad teemad- juttu tuleb sellest, kuidas peaks üks edukas ja enesekindel bitch ellu suhtuma ja mida päevakajalistest teemadest arvama. Ikka selleks, et siin elus kõike saada!

Puutumata ei jää ükski tahk ega nimi. Esimeses episoodis selgub, keda peavad eestlased kodumaa esibitchiks. Kas bitch on üldsegi sõimusõna või hoopis kompliment? Saame teada, kes Eesti poliitikutest on meesbitch ja kas tööelus tuleks olla pigem diplomaat või viib edasi ikkagi veidi bitch olemine.

Räägi teemadevalikul kaasa aadressil teele.kaljuvee@delfi.ee. Saadame kõigile kirjutajatele meeneid meie koostööpartneritelt.