Tampoonimark Tampax ei ole oma menstruaaltoodete suurust vähendanud, kinnitab bränd väljaandele People.com. Ühismeedias on jagatud miljoneid kordi vaadatud videot, milles väidetakse vastupidist.

TikToki kasutaja Melissa Simonson ütleb, et kaubamärgi reklaamitavad suurused pole enam samad, vaid neid on kahandatud. Naised on tähele pannud, et tampoonid on väiksemad ning neid on ka karbis vähem kui varem. See, et tampoone peab nüüd sagedamini vahetama, pani naisi muretsema, et nende menstruaaltsükkel on muutunud. Keegi ei osanud seni süüdistada selles toodet ennast.

Simonson teeb turundusteemalisi videoid oma TikToki lehel, millel on 249 000 jälgijat. Kõnealust videot on vaadatud 2,4 miljonit korda.

Peale Simonsoni on samasisulise postituse teinud ka üks Redditi kasutaja. Selles võrreldi kahte tavalise suurusega Tampax Pearli tampooni. „Ma üllatusin, et tundsin just seda erinevust ... Ma arvan, et siin loeb iga sentimeeter. See on nii tüütu! Kas ma pean vahetama kaubamärki ja leidma need, mis mulle nüüd sobivad?“ kirjutas üks kasutaja Redditi keskkonnas.

„Selliste toodete suurust ei tohiks muuta. Kas kondoomid on järgmised?“ küsis teine.