Quantum fitness toob tervisliku eluviisi ja liikumise igasse päeva, et su elu oleks tervem, kvaliteetsem ning õnnelikum! Osaled sa siis trennides treeningstuudios või arendad end koduste kavade järgi.

Põhiliselt on fookuses jõu- ja kardiotreeningud. Jõutreening on peaaegu et ainukene tõendatud vananemisvastane „vahend“. Vanuse lisandudes hakkab paratamatult lihaskude vähenema ja kasvama rasvkude, mistõttu on hea vormi ning noorusliku välimuse säilitamisel stabiilne mõõdukas jõutreening ülioluline. Lihasmassi vähenemine põhjustab ka aeglasemat seedimist, mis omakorda põhjustab kaalutõusu. Lisaks aitab jõutreening vähendada südamehaigustesse haigestumise riski, vigastuste tekkimist ning ärevust ja stressi. Lihastreening on oluline igas vanuses inimestele, et säilitada terve ja toimiv keha, vaimne tasakaal ning elada täisväärtuslikku elu.

Kõik vajaliku treenimiseks – brändi Quantum | fitness & running stiilsed ja kvaliteetsed riided ning treeningvahendid leiab e-poest.

Treeningstuudio

Quantum | fitness & running süda asub Kadriorus Kiikri 6/2 ja on USA stiilis privaatne treeningstuudio. Seal toimuvad iga päev erinevad rühma- ja personaaltreeningud. Ilusate ilmade korral tehakse ühiseid jooksutreeninguid Pirita promenaadil või Kadrioru pargis.

Stuudios on erineva kaaluga vabasid raskuseid (hantlid, kettad, sangpommid), jõutõstekangid, lõuatõmberaam, hüppenöörid jm varustus korralikuks treenimiseks nii grupitreeningus kui ka iseseisvalt.

Tutvu TUNNIPLAANIGA ja LIITU Membership programmidega!

Rühmatreeningud Kadriorus

Privaatsesse Quantum fitness treeningstuudiosse mahub korraga kuni kümme inimest, mis tagab, et treeneril jagub tähelepanu igale osalejale.

Ringtreening
Ringtreeningu meetodil põhinev jõu- ja vastupidavustreening. Treeningus on 8–10 erinevat „jaama“, kus igaühes on erinevad harjutused. Osalejad liiguvad pärast igat harjutust järgmisesse jaama uue harjutuse juurde. Kõiki jaamu läbitakse ringiratast ja treeningu jooksul tehakse kokku 3–4 ringi. Treeningu intensiivsust ja raskuseid saab igaüks endale ise valida, seega sobib treening nii alustajatele kui ka edasijõudnutele. Treeningus saab osaleda korrapääsmete või kuukaardiga (stuudiopakett).

Kettlebella
Sangpommitrenn naistele, aga miks mitte ka meestele. Sangpomm on väga tõhus vahend kogu keha treeninguks. Korraga pannakse tööle palju erinevaid suuremaid ja väiksemaid lihaseid. Kettlebella parandab rühti, tugevdab haaret, arendab painduvust ja koordinatsiooni ning põletab hulgaliselt kaloreid. Sobib hästi nii alustajatele kui ka edasijõudnutele. Osaleda saab korrapääsmete või kuukaardiga (stuudiopakett).

Pump it!
Kogu keha jõutreening rühmatreeningu meetodil, rahulikus tempos. Sobib nii alles treeningutega alustajatele kui ka edasijõudnutele. Osaleda saab korrapääsmete või kuukaardiga (stuudiopakett).

Fatburn
Intensiivne jõu- ja kardiotreening neile, kes soovivad treenida kõrgema pulsiga ning trennis „korralikult higistada“. Loomulikult saab treeningu tempot iga osaleja ise valida. Osaleda saab korrapääsmete või kuukaardiga (stuudiopakett).

Bootcamp
Militaarstiilis jõu- ja vastupidavustreening. Sobib hästi meestele ja kindlasti ka tugevamatele naistele. Treening on mõeldud pigem juba kogenumatele treenijatele. Osaleda saab korrapääsmete või kuukaardiga (stuudiopakett).

Programm Get Fit
Kaheksanädalane eraldiseisev programm parema füüsilise vormi saavutamiseks, mis keskendub osalejate individuaalsele arengule kogu kaheksanädalase perioodi vältel. See on justkui personaaltreening väikese grupiga. Treeningus saavad osaleda vaid programmi liikmed.

Kodused treeningud

Online-keskkonnas saad ühineda nii liikmelisuse paketiga või soetada konkreetseid treeningprogramme iseseisvaks treenimiseks. Online-liikmelisus annab aga iga nädal võimaluse treenida värskete videotreeningute järgi endale sobivas kohas.

Online Membership annab ligipääsu Eesti kõige soodsamale online-treeningvideote platvormile (vaid 15 €/kuu). Hubases Pärnu stuudios salvestatakse iga nädal uusi professionaalseid treeningvideoid ja avalikustatakse platvormil jooksvalt. Videod on 25–35 min pikad. Sertifitseeritud treeneri juhiste järgi saad treenida endale sobival ajal ja sobivas kohas. Online-liikmelisus annab ligipääsu ka kõikidele varasematele treeningvideotele ja retseptikogule.

Treeningvideod varieeruvad pidevalt – keskendutakse nii kere-, tuhara- ja jalalihastele kui ka kätele ning ülakehale. Kodus treenimiseks on soovitav varuda õiged vahendid, näiteks treeningmatt, hüppenöör, kummilindid ja slaider’id. Kõik need leiab e-poest.

Online-liikmelisus on mõeldud neile, kes ei taha iseseisvalt kava järgi treenida, vaid eelistavad seda teha video järgi, kus harjutused täpsemalt lahti seletatakse. See lahendus on eriti hea alles treeningutega alustajatele, et kõik harjutused selgeks saada. Online-liikmelisus on hea valik ka neile, kes soovivad end heas vormis hoida. Liitu SIIN!

Pakutakse ka süstematiseeritud veebipõhiseid treeningkavasid, millega saad samuti treenida endale sobival ajal ja sobivas kohas. Kodused treeningkavad on 4–6-nädalased, 2–3 treeninguga nädalas. Valikust leiad nii rasvapõletuse suunitlusega treeninguid, spetsiaalse fookusega kavasid (näiteks suunatud kõhu- või tuharalihaste arendamisele), jooksutreeningu kava ning esimesena Eestis ka spetsiaalse koduse treeningkava meestele. Tutvu TREENINGKAVADEGA!

Miks eelistada valmis kavasid tavalistele videotreeningutele?

  • Süsteemsus – 4–6-nädalane kava on kompaktne ja kõik treeningu päevad omavahel kooskõlas, et tagada optimaalne tulemus.

  • Areng – harjutused muutuvad tasapisi raskemaks, et saavutada lihaste areng.

  • Pingutus – astu oma mugavustsoonist välja! Ehkki raskuseid saad kavades ise valida, soovitame vähemalt iganädalaselt raskuseid suurendada, et saavutada soovitud tulemused.

Treeningvahendite e-pood

E-poest leiad stiilseid ja omapäraseid treeningvahendeid ja -riideid nii kodus kui ka jõusaalis treenimiseks. Valikus on näiteks erineva tugevusega kummilindid, treeningmatt ja slaider’id kodusteks treeninguteks, samas ka taskuga jõusaalirätik, mis ei libise pinkidelt maha, ning kergelt sätendavad tõsterihmad kogenumatele jõusaalis treenijatele. Treeningriietest leiab pikematele inimestele mõeldud leggins’eid, high impact-sporditopi ja taskutega lühikesed jooksupüksid. Ja loomulikult ülipopulaarse Quantum | fitness & running naiseliku trenni- ja vabaajakoti.

10% allahindlust e-poes ja treeningkavadelt koodiga „Motivatsioon“

Jaga
Kommentaarid