Kus on mängus raha, on kiiresti tekkimas ka intriigid, ärakasutamised, tülid ja valearusaamad. Just sellel teemal on tulnud ka tänase saate esimene lugejakiri, milles meeskuulaja uurib, kui kaua on suhte alguses okei välja teha. „See tundub nii cringe, ebaromantiline ja isegi koonerlik, et selle välisreisi tahaksin sinuga pooleks teha.“ Kuidas olukorda lahendada? Milliseid kogemusi on meie saatejuhtidel paarisuhtes rahaga? Epul meenub kiirelt, et temagi on olnud suhtes mehega, kes ta kuldsesse puuri püüdis. Kui naine soovis sealt välja saada, esitas mees talle suhte lõppedes arve! „Ja see pole veel kõik!“ Margus on Epu loost šokeeritud ja hoiab kahe käega peast kinni, kuid lugu läheb edasi...

Vastukaaluks jagab Margus lugu oma sõbrast, kes elab rõõmuga naise kulul ega tunne end sellepärast üldse kehvasti. „Suhe ei tohi teha haiget,“ ütleb Epp Kärsin kokkuvõtvalt viidates sellele, et okei on kõik, mis mõlemale osapoolele sobib.

Logi sisse ja/või asu Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet ülal asuvast videost või kuulata podcastina!