Margus mõtiskleb, et tema jaoks on voodielu kehv, kui naine ei ole mänguline. Kui naine ei ole voolav jõesäng, vaid on seisev tiik. Kui naine soovib, et kõike tehtaks ühtemoodi ning ei ole ise valmis uusi asju katsetama, siis tema jaoks see on red flag. Täielik turn off. Epp uurib seepeale, kas Margusel on elus kehva seksi ka olnud. „Muidugi!“ kinnitab Margus, kes naudib naisi, kes naudivad iseennast, on kontaktis iseenda kehaga.

Epp ja Margus arutlevad ka selle üle, mida teha, kui paarisuhtes avastab naise petmise, kuid on nõus veel pere kokku lappima, kui vaid mees on nõus muutuma. „Kindlasti ei tohi jääda halama ja järgi jooksma. Mees, kes tahab muutuda, muutub ainult siis, kui näeb, et tema kõrval on tugev naine, kelle heaolu ja enesekindlus ei sõltu mehe tegudest.“

Epp on saatesse kaasa võtnud Herberti - dildo, mille peal ta on näidanud tuhandetele ja tuhandetele naistele, kuidas teha mehele lingam-massaaži. Herberti peal ta näitab tänases saates, mida kujutab endast maagiline massaaž ja kuidas seda ise kodus oma mehe peal järgi proovida!

Logi sisse ja/või asu Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet ülal asuvast videost või kuulata podcastina!