„See jääb mulle ka igal pool sotsiaalmeedias silma. On vähe pilte, mille on postitanud vanem oma lapsest, kus all ei oleks vähemalt üht väga nõmedat kommentaari, kus on näha, et kirjutaja eesmärk ei ole midagi muud kui ainult „ära panna“, jätta vanemas mulje, et ta teeb oma lapsega midagi kardinaalselt valesti. On ju ilmselge, et kõik vanemad soovivad oma lapsele parimat.

On seal päeva lõpuks vahet, kas poepüree või enda tehtud püree, kas televiisor käib vahepeal kodus taustaks või kui kurnatud vanem seab enda heaolu ette faktist, et kodus on toimunud piltlikult öeldes väike maavärin ja kõik on segamini? Kui päeva lõpuks on kõik hoitud, armastatud ja turvatundes?

Kõik sellised kommentaarid, kus vanemad võrdlevad oma lapsi pahatahtlikult teistega ja tahavad tekitada ebakindlust või halba tunnet või lihtsalt näidata iseennast suurepärases valguses, võiksid olemata olla. Vajadus teistele hagu alla panna ja halba tunnet tekitada on lihtsalt üdini ebanormaalne. Tahan vahelduseks inimestele südamele panna, et kui ei ole midagi head öelda, ära ütle üldse!“