„Sellised naised panevadki oma tutvumisportaalide enesetutvustusse kirja, et talle meeldivad kingitused. Mõni paneb sinna kirja ka täpsema summa, mõni ütleb et kui mees pakub liiga väikest summat, siis saab kohe bloki.

Enamik naisi on mingil põhjusel pannud enda piltide kõrvale või lausa nende asemel pilte selles kontekstis mõttetutest puhkusereisidest. Ilmselt on see selline pehme katse anda mõista, et kui mees soovib naisele pugeda, siis tal sobiks naisele kinkida mõne reisi piletid. Mõni ütleb ka selgelt välja, et mees peaks kutsuma ta soojale maale. Enamik kalastajaid soovib ilma pika mölata eraldada prügikalad perspektiivikatest kuldkaladest ja selleks alustatakse vestlust n-ö täägirünnakuga - küsitakse otse - mis tööd teed. Mõistlik on naisele kohe alguses anda mingite vihjetena märku, et sa oled vaene.

Kui muidu oli väga usin ja vaimustunud kirjasõber, siis parimal juhul kohe algab jutt, et me ikka ei sobi iseloomudelt... enamik lihtsalt kaob ja mõni paneb lausa kindla bloki. Keskeas mehi on turul vähem kui naisi. Me ei pea olema naistel mingid kõndivad rahakotid, mille abil omale lisamõnusid välja meelitada. On selliseid kohatuid, kes lühikese tutvuse järel on hakanud manguma igal kuul erineval põhjusel laenu kindla summa suuruses. Kui siis ühel kuul tegin väiksema ülekande, siis saadeti päeva pealt peedile. Oli väga silmiavav tutvus omasõnul väga väärika ja heade kommetega inimesega.“