Kolmandik austraallastest (34%) vürtsitab oma seksuaalelu majapidamistarvetega, valides abilisteks padja, dušiotsiku ja isegi köögivilja, vahendab nypost.com.

Samuti osutusid populaarseks elektriline hambahari, sokid, kindad, mobiiltelefon, juuksehari ja isegi pesumasin. Majapidamises leiduva järgi haarati seetõttu, et 32% vastanutel polnud sel korral käepärast ühtegi sekslelu.

27% vastanutest olid inspiratsiooni saanud popkultuurist, olles lugenud majapidamistarvetest, mida kasutatakse seksuaalse naudingu saamiseks, või näinud neid filmides või telesaates. Samal ajal kui üks kümnest vastanust ütles, et magamistoas soovitas majapidamistarbeid proovida elukaaslane.

Leiti, et mehed (37%) on ebatavaliste leludega pisut seikluslikumad kui naised (30%).

Kuigi katsetamine võib olla lõbus ja tervislik osa seksuaalsest arengust, ei ole see päris ohutu, hoiatab Lovehoney seksi- ja suhteekspert Christine Rafe. Väike, kuid märkimisväärne arv vastajaid (2%) teatas, et majapidamislelu, millega vallatleti, põhjustas probleeme, mille tõttu tuli minna ka arstile.

„Majapidamistarbed ei ole mõeldud intiimseks lõbutsemiseks ja võivad põhjustada üsna ebamugavaid arstivisiite. Kui tunnete end seiklushimulisena, uurige veidi, kuidas sellega ohutult vallatleda, või veel parem, ostke sekslelu,“ soovitab Rafe.