„Siin, Saksamaal, osalen innovatiivsete tuleviku ravivõimaluste uurimisprojektis. Olen esimene rinnavähipatsient maailmas, kelle peal neid uusi ravimeetodeid katsetatakse. Ravimeetodeid, mis võivad täielikult muuta rinnavähi ravipraktikaid kogu maailmas ning kinkida elu miljonitele rinnavähi patsientidele.

Praeguseks on esimene ravietapp edukalt lõpule viidud. Seni kõigi üldkasutatavate ravivõimaluste suhtes resistentne vähk on taandunud minu sügavatest kudedest kopsude ja südame ümber.

Olen ületanud 13 kuu piirjoone, mis on minu diagnoosiga patsientide puhul tavaline oodatav eluiga. Vahetult naha all paiknevates kudedes on veel vähirakke alles, mida plaanitakse ravida kiirituse ja operatsiooniga. Kiiritusravi ja operatsiooni jaoks on mul nüüd vaja koguda 60 000 eurot, mida uurimisprojekt ei kata. Selleks palun teie abi.

Iga panus, olgu väike või suur, on oluline. Minu pangarekvisiidid on TERJE PÕVVAT EE292200221015621088.

Suur tänu kõigile, kes õla alla panevad, ja ka neile, kes küll tahaksid, aga kel hetkel ei ole võimalik. Eesti vähifond „Kingitud elu“ aidata ei saa, sest nad toetavad ainult käibel olevaid ja mitte katsetusfaasis ravivõimalusi.“

Jaga
Kommentaarid