Eile õhtul Pariisi moenädalal toimuval L’Oréal Paris seitsmendal staariderohke üritusel Le Défilé Walk Your Worth astus üle ka armastatud näitlejanna Jane Fonda. Lisaks temale veel mitmed kuulsused – sealhulgas Andie MacDowell , Kendall Jenner ja Eva Longoria. Ürituse eesmärgiks oli naiste mõjuvõimu suurendamine.

Kahekordne Oscari- võitja kandis sädelevat hõbedast vööga trentšmantlit, mille ta sobitas oma hõbedaste ja valgete tossudega. Fonda hõbehallid juuksed olid lopsakalt lokkis ning tähelepanu sai ka tema erkroosa huulepulk ja punaseks võõbatud sõrmeküüned.

France Fashion L'Oreal 25

„Ma olen väga teadlik, et olen väga kõrges vanuses ja see ei häiri mind tegelikult,“ tõdes ta möödunud aastal antud intervjuus. „Tead, on võimalik olla väga vana 60-aastaselt ja väga noor 85-aastaselt,“ olid tema sõnad. See on põhjus, miks ta soovitab kõigil enda heaolu eest hoolitseda. Endise aeroobikatreenerina jagab ta jätkuvalt ka liigutamise olulisust, mis on sama aktuaalne ka vanemaks saades. „Mul on selja taga mitu põlvkonda depressioonis inimesi ja parim viis depressiooniga võitlemiseks on liigutamisega jätkamine,“ on näitlejanna varasemalt öelnud CNNi intervjuus.

allikas: people.com