51-aastane modell rääkis taskuhäälingus vanemaks saamisest ja paljastas, kuidas ta sellesse suhtub. Hoolimata vanusest ütles telenägu – kes käis Pariisi moenädalal täiesti läbipaistva kleidiga –, et soovib endiselt miniseelikuid kanda ja oma keha demonstreerida.

Ta ütles: „Mulle esitatakse kogu aeg küsimust: „Kui kaua sa siis miniseelikut kannad?“ „Ma olen mitu korda öelnud, et tõenäoliselt kõnnin ka 70-aastaselt miniseelikus ringi, kui tahan oma jalgu näidata,“ ütles Klum ja lisas, et märkab küll oma välimuses muutuseid, kuid tunneb end endiselt oma kehas hästi.

„Ma näen kõiki oma vigu – elu on selline. Kuid lõppude lõpuks vaatan ma ikkagi peeglisse ja tunnen end hästi.“

Ta ütles, et talle meeldib endiselt teha „lõbusaid asju“ ja jätkab oma keha näitamist, kui ta seda soovib – kuigi tema keha on pärast laste saamist muutunud, märkis ta. „Mul on endiselt kirg ostlemise, lõbusate asjade, soengute ja meigi tegemise vastu. Minus on endiselt see tuli sees. Ma armastan lõbusaid asju ja jooksen ikka veel rannas ringi, tissid paljad, ja mul on sellest täiesti ükskõik,“ kinnitas ta ja sõnas kõikidele kommenteerijatele, et ta rinnad on tõepoolest muutunud.

„Jah, need (rinnad – toim) on nüüd erinevad, ja jah, aitäh sellele tähelepanu juhtimast, see on tõsi, nad on erinevad. Mul oli neli last ja ma toitsin neid rinnaga.“ Hoolimata negatiivsetest kommentaaridest ütles Klum, et teda need ei häiri.

„Kui inimesed nii arvavad, siis olgu nii. Mind ei huvita,“ ütles ta. „Ma tunnen ennast väga tugevana.“

allikas: DailyMail.com