Kui esimeses episoodis oli teemaks lahkuminekud ning mis on need tüüpilised asjad, mida nii naised kui ka mehed teevad lahku minnes, siis käesolev episood keskendub kohtingumaailmasse sisenemisest. Täpsemalt kurjakuulutavasse Tinderisse konto loomisest.

Saatekülalisena võtab koha sisse avalikkusele tuntud investor, kes oli ühtlasi ka Marjeni esimene Tinderi kohtingukaaslane, ent kes tuli appi selgitama hoopis meeste vaadet ja seisukorda Tinderi kohtinguäppis. Ühtlasi jagab kaassaatejuht Liis muljeid oma viimasest Tinderi kohtingust, mis kujunes niivõrd ebameeldivaks, et ta kaalus sõitvast autost välja astuda ning sulges oma konto sootuks. Miks? Sellest ja mitmetest teistest kuulajate Tinderi õuduslugusid saate kuulata algavast episoodist.

Podcast 30+ on avameelne vestlussaade, kus saatejuhid üheskoos kuulataje ning saate külalistega otsivad vastuseid küsimustele, millega 30+ vanuses inimesed, kes on „tagasi uuel ringil“ peavad igapäevaselt kokku puutuma.

Kuidas toime tulla lahkuminekuga ning siseneda uuesti kohtingumaailma? Kuidas ellu jääda kärgpereelus ning mida teha, kui laps on nagu relv kahe vanema vahel.

Millal tuleb järgmine laps? Kas on okei, kui ma ei tahagi enam lapsi? Juttu tuleb rahast, karjäärist, välimusest. Need ja paljud muud teemad, millega tuleb 30+ eluaastates rinda pista, jõuavad kuulajateni podcast 30+ vahendusel.

Saatejuhid: Marjen Võsujalg , Liis Elts