„Jah, muidugi on meeste keskeakriis teema, kes ostab endale uue auto, mida ainult garaažis putitada või imetleda, kes võtab noorema naise, sest enda pereelust sai villand. Ma ei väidagi, et need asjad ei kuulu meeste keskeakriisi alla. Aga millegi pärast ei räägi keegi eriti naiste keskeakriisist, mida mina olen just viimasel ajal tähele pannud. Naistel väljendub see hullumeelses sõbrannatamises ja pidutsemises. Käisin eelmisel nädalavahetusel Tartus ja no... Oi, ütlen ma selle peale.

50+ naised kambakesi söögikohas kellegi tähtsat õhtut tähistamas. Väga tore. Need naised aga mitme tunni pärast (ja ehk ka peale natuke liiga mitut kokteili, võib spekuleerida?) õuealal. „Issand, ära Madisele ütle, ma ainult natukene tõmban sinu oma, oi nii hea magusa maitsega“ - viidates sõbranna e-sigaretile ja taarudes. „Kuule ilus võõras mees, tule tee meist pilti, me oleme täna ula peal!“ tuli järgmine lause.

Seda sama vaatepilti ja lauseid võib kuulda ka mõne ööklubi ees, aga 30 aastat nooremate naiste käest. Ja ega ma ei ütle, et istuge kodus ja ärge nautige ennast, seda vaatepilti nähes tekkis lihtsalt mõte, et naiste keskeakriis on ka ikkagi teema!“