Aga mis võiks veel paremini näidata armastust ja usaldust kui kirglik oraalseks?!

Algtõed

Mehed kinnitavad, et suuseksis pole peamine mitte naise oskus, vaid meeleolu, millega ta seda teeb. Kui naine ise naudib oma tegevust, siis valmistab see ka mehele kirjeldamatut naudingut.

Alustustuseks tuleb jagu saada oma pirtsakusest. Lõppude lõpuks on ju partneri peenis samasugune osa temast, nagu ka tema huuled, käed ja jalad. Ainult et palju tähtsam osa.

Eelmängu ajal vali sobiv hetk, pane oma pea ta kõhule, hakka silitama ta puusi, seejärel mine „korrus allapoole” — alguses kätega, kui aga partneril on tekkinud juba erektsioon, võta appi keel ja huuled.

Peenis on muidugi väga õrn elund, ent ometi ei tasu sellega ümber käia kui kristallvaasiga. Käes tuleb teda hoida kindlalt ja küllalt tugevalt.

Kõige tundlikum osa on peenise ots. Et meest orgasmini viia, piisab, kui hellitada keele ja huultega peenise ülemist kolmandikku.

Suuga tegutsedes on tähtis liigutuste sujuvus ja tempo. Peaga pole vaja tõmmelda, kuid õige rütm on orgasmi jaoks vajalik nii partnerile kui ka sulle endale.

Isegi siis, kui oled ise aktsioonis, ära unusta selle varanduse omanikku. Vahel tasub pead tõsta ning vaadata kallimale silma. Ja kui mitte midagi öelda, siis võiks kasvõi oiata.

Kui oled kõik vajalikud nipid omandanud, võiks veidi vallatleda. Näiteks võta enne veidi vahuveini suhu. Selle kihisevad mullid kõdistavad nii sinu suud kui kallima aaret.

Ettevaatust!

Suuseksist saab naudingu siis, kui naine teeb seda tõesti ihaga, mitte vaid mehe tahtmistele vastu tulles.

Meestele ei meeldi ka, kui naine kiirustab, läheb rütmist välja ja hoiab peenist liiga tugevalt või liiga õrnalt. Hammaste käikulaskmine ei ole ka just parim mõte.

Samuti pole vaja kontrollida, mis järgneb sellele, kui sperma maitse kohta väga kriitiliselt arvamust avaldada. Muide, sperma maitse võib sõltuda toidust:
• Vürtsid, maitseained ja küüslauk annavad hapuka kõrvalmaitse.
• Praetud road ja hot-dogid annavad kibeda maigu.
• Jahutooted ja alkohol muudavad venivaks ja kirbeks.
• Mereannid, jogurtid ja ananassid parandavad aga ilmselgelt maitseomadusi.

Müüdid ja reaalsus

Suuseksiga on seotud hulk eelarvamusi.

Müüt: kui neelata spermat, võib rasedaks jääda.
Selline väide on täielik mõttetus. Sperma satub makku ja ei saa kuidagi põhjustada rasedaksjäämist. Üksnes pärast kuuendat raseduskuud ei soovitata seda alla neelata. Seda sellepärast, et mehe sperma sisaldab bioloogiliselt aktiivseid aineid, mis soodustavad emaka kokkutõmbeid ja see võib põhjustada enneaegset sünnitust.

Müüt: sperma soodustab rindade suurenemist, samuti võib tõsta kehakaalu.
Üks seemnevedeliku portsjon sisaldab vaid 7 kalorit. Seda on vähe isegi täiskõhutunde saavutamiseks.

Müüt: kui tegeleda liiga sageli oraalseksiga, siis edaspidi ei suuda mees enam traditsioonilisega hakkama saada.
Suuseks ei mõju mitte mingitele mehe organismi funktsioonidele negatiivselt. Harjumust selleks ei teki. Mehed armastavad mitmekesist seksi. Ja võimalikult sagedasti.