Tulevase abielunaise viis nippi, kuidas mees endasse armuma panna:

1. Kuula teda, isegi kui ta lõputult oma mootorrattast räägib. Mängi tema mehelikul enesearmastusel ning rõhuta, kui oluline on sulle tema nõuanne. Vaimustu temast — mehed on nagu väikesed lapsed, kellele meeldib tohutult, kui neid kiidetakse.

2. Nii banaalne kui see ka pole, kuid armsamal tuleb kõigepealt kõht täis sööta. Olgu need vaid tavalised juustuvõileivad, sõber oskab su pingutusi hinnata.

3. Riietu tema jaoks. Mehed armastavad silmadega ning seetõttu pole sugugi patt rõhutada oma kenadusi sügava dekoltee või miniseelikuga.

4. Saa talle asendamatuks. Püüa meeldida tema sugulastele ja sõpradele, sulandu tema sõpruskonda — tasapisi hakkab ta ise ka taipama, et ei kujuta oma elu ilma sinuta enam ette.

5. Ja lõpuks - maga temaga. Teekonda läbi voodi nii mehe kui ka naise südamesse pole veel keegi ära muutnud.

Aga kui sa pole temaga veel kohtunudki?

Aga kust üldse leida kallimat? Õnn võib saabuda ootamatult, samas võib sündmusi ka omatahtsi kujundada. Kui soovid tutvuda, siis piirab vaid su fantaasia kohti, kus see juhtuda võiks. Selleks võib olla baar, restoran, raamatupood, sporditarvete osakond, kontsert… „Juhuslikult” välja sirutatud käsi sama raamatu järele, palve aidata hantleid valida, vestlus muusikast — need võtted töötavad tõrgeteta.

Psühholoogid väidavad, et tõeliste tunnete sünd sõltub vahemaast kahe inimese vahel.

Seisa meeldima hakanud mehe kõrvale (lahutagu teid teineteisest 10-15 cm) ja naerata talle. Arvata võib, et ta naeratab vastu.

Üheks võimaluseks on tutvumine sõprade abil. Võib häbi tundmata pöörduda sõprade poole palvega tutvustada teile kedagi. Ei tasu ära põlata ka internetitutvusi. Ajad, mil netis istusid vaid teismelised ja psüühiliselt haiged inimesed, on ammu möödas.

Säilita kaine mõistus

Kui pööraselt sa ka armunud poleks, ei tohi ära unustada kainet mõtlemist.

Kõigepealt pööra tähelepanu uue tuttava välimusele. Tema riietumisstiil, jalatsid ja aksessuaarid võivad paljustki rääkida. Kui mees tuleb esimesele kohtamisele ülikonnas, on ta pinges ning närvis. Casual-stiilis riietus annab tunnistust suhtlemisvalmidusest ja avatusest.

Puhtad hoolitsetud käed ja küüned viitavad halbade harjumuste puudumisele.

Stiilsed kvaliteetsed aksessuaarid räägivad sellest, et ta pöörab tähelepanu detailidele ning oskab vahet teha heal ja halval.

Järgmine tähtis moment on mehe käitumine kohtamisel. Pööra kindlasti tähelepanu oma kaaslase žestikuleerimisele (nagu alati on parim kuldne kesktee) ja toidueelistustele (magusat eelistavad täiskasvanud poisid, liha — tõsised mehed, salatit ja kala — moest lugupidavad härrasmehed).

Selline pisiasi nagu jootraha võib rääkida mehe heldusest: kui ta uurib pikalt arvet ning seejärel jätab jootrahaks kaks krooni, anna päkkadele tuld. Argielus hakkab ta virisema iga uue sukkpükstepaari pärast.

Oluline on ka see, kuidas mees end ühiskondlikes kohtades üleval peab. Kui ta trammis ei paku vanadele istet, järjekorras seistes jõuab teistega riidu kiskuda, kinos, restoranis ja kontserdil ülbitseb, tähendab see, et kunagi hakkab ta ka sinuga samamoodi käituma.

Ja kõige tähtsam — tunne huvi ta hariduse ja töö vastu. Vaatamata kõikidele Tuhkatriinu-juttudele, räägib statistika hoopis vastupidist: kõige edukamad paarid saavad inimestest, kellel on umbkaudu ühesugune sotsiaalne staatus ja materiaalne kindlustatus.

Abiellu minuga!

Ja kui siis lihtsast tutvusest on saanud tõeline armastuslugu, on õige aeg mehele minna.

Häda on vaid selles, et vabaabieluga ära hellitatud tänapäeva mehed lükkavad ametlikud pulmad edasi paremaid aegu ootama. Mehed ei karda abielluda, nad lihtsalt ei mõtle selle peale. Kui abielu ja sotsiaalne staatus on sulle tähtis, asu ise tegutsema.

Ole valmis selleks, et pärast ametlikku abieluettepanekut algab raske pulmade ettevalmistamise periood. Et säästa närve, usalda ettevalmistustööd kas teenindusfirmale, sugulastele või sõpradele. Las nende õlgadele jäävad kõik pulmaeelsed toimetused. Ise aga asu kleiti valima — mis võiks veel meeldivam olla!

Muide, kui sul tuleb kõigega ise tegelda ning isegi kui (ühtedel või teistel põhjustel) tseremoonia ei vasta sinu ettekujutusele ideaalsetest pulmadest, ära heida meelt. Kõige tähtsam on ju, et sinu kõrval seisab armastatud inimene, kes on valmis siduma kogu oma elu sinuga.

Kas on elu ka pärast pulmi?

Lahutuste arv kasvab aastast aastasse, samas ei vähene nende inimeste arv, kes kuld- ja briljantpulmi peavad.

Kas tahate elada kaua ja õnnelikult? Aga elage siis!

Tõepoolest, aja jooksul armastus ja kirg kui mitte ei kao, siis jäävad hõõguma tasase leegina. On võimatu säilitada pidevat huvi teineteise vastu ning jätta tähelepanuta olmeprobleemid, ning seetõttu on ainus võimalus hoida teineteist, arvestada teise huvidega, pidada meeles, et abielludes said teist sugulased, lähedased inimesed.

Püüa üle olla olmemuredest. Lõppude lõpuks pole pesemata nõud ja lõpetamata remont põhjused skandaalitseda — tervis ja rahu on tähtsamad.

Ära kaota emotsionaalset sidet oma teise poolega — hoia end kursis tema tööde ja tegemistega, vastasel juhul hakkab ta jagama oma mõtteid kellegi teisega, ning see juba hästi ei lõpe.

Ja lõpuks — andestage teineteisele. Maailmas on palju inimesi, kelle peale solvuda, ärgu sinu mees nende nimekirja sattugu. Tal on õigus ka vahel nõrk olla.