Halloween küll, aga laud on lage?
Vaja läheb:
Keeda pasta, koori 5 suuremat küüslauguküünt. Murra viinerid pooleks, tervesse ümarasse otsa lõika väike süvend ja vajuta sinna õhukeseks lõigatud küüslauguviil. Tõsta viinerinäpud suure taldriku servale, keskele vala rohelised spagetid. Paku soojalt ja enne lauale toomist pritsi ketšupiga üle.
HIIREMAIUS
Vaja läheb:
Keeda munad kõvaks, koori ja lõika hiirekujuliselt pooleks. Tõsta munad kandikule, kumer pool ülespoole. Tee hiirele mandlilaastudest kõrvad, kaprisest nina ja piprateradest silmad. Kilu keera sabaks ja pesamaterjaliks hiirte ümber puista linaseemneid.
ÕLGU VÄRISTAMA PANEV DIPIKASTE
Vaja läheb:
Sega ained omavahel ja vala kaussi. Vala lõpuks ettevaatlikult peale peedileem. Torka kaussi kaunistuseks ka üks viinerisõrm…
KÕRVITSAPIRUKAS (Pumpkin Pie)
Täidis
Põhi
Kuumuta kõrvitsa sisu ja vesi näiteks mikrolaineahjus pehmeks (20 min täisvõimsusega). Püreesta segu ja tõsta jahtuma. Tee taigen, sega kuivained omavahel ja sega juurde vesi ja muna — ühtlaseks massiks. Tõsta ümarasse vormi. Jätka täidise tegemist mikserdades: lisa fariinsuhkur, maitseained, koor ja munakollane. Vala segu vormi taignapõhjale. Pirukas küpseb 200 kraadi juures 40-45 minutit. Paku plombiiri või vahukoorega.
BOOL
Vaja läheb kollast värvi jooki ja suuri plastmassist ujuvaid tehissilmi. Tähelepanu! Booli ei või pakkuda lastepeol, sest “silmi” ei tohi süüa!
Lisaks varu igaks juhuks ka tavalist popkorni, pitsasid vms. Mõni külaline võib hirmu pärast muidu nälga jääda…