Päevasel ajal on Olga Prokofjeva kokk Jekaterinburgi plastilise kirurgia kliinikus.

Pärast tööaja lõppemist paneb ta oma teadmised aedviljadest maksma aga söödavaid riideid disainides. Tema looming porganditest, kurkidest, ubadest ja redistest on on ühtmoodi pilkupüüdev kui ka isutekitav. Naise sõnul on see tema viis kombineerimaks kokakarjääri eluaegse sooviga olla moedisainer.


Kleidi retsept nõuab enam kui kuute kilo porganidiviile. Nende omavahel sidumine võtab 10 tundi. Porgandiparukaga on samuti tükk tegemist.

Olga tegi oma kliinikus ka eksprompt moeetenduse. Mis ühtis pealtvaatajate maitsega.

Arvestades, et roheline on moes, on võimalik, et ka Olga mood kinnitab laiemalt kanda ja ühel päeval võime süüa lõunaks oma vanu riideid. Üks pluss on asjal veel: neid riideid ei pea pesema ega triikima.