Alustuseks on hea teada, et enamusele meestest meeldib vaadata, kuidas naine end muusika saatel lahti riietab. Ning oluline on seegi, et paljud naised soovivad osata just seda tantsu. Õnnestumise eelduseks on siingi vastastikune usaldus ja pikaajalisem suhe. Kuid ka sellises suhtes elavad naised leiavad, et millestki jääb puudu. Kord julgusest, siis jälle oskusest ning lõpuks meenub, et pole õieti sobivat pesugi...
Alustagem siis taustast:

1. Enesekindlus

Ära karda – kavatsed sa ju tantsida oma armastatule, mitte rangele žüriile või striptiisbaari külastajatele. Vaevalt, et su kaasa hakkab sinu tantsu vaadates mõtlema: “hmm, kõrvaltänava klubis nägin möödunud aastal palju paremat etteastet”. Mees vaimustub su etteastest igal juhul. Teda lummab juba ainuüksi sinu julgus. Ning teadmine, et kõike seda teed sa ainult tema pärast ja talle. Sa oled tema nimel vaeva näinud!

2. Muusika

Millise muusika valid, on vaid sinu enda otsustada. Tähtis on vaid see, et meloodia sobiks sinu poolt valitud kujundile. Soovitame vaid sedavõrd, et alguses võiks muusika olla rütmilisem ning alles teine või kolmas lugu võiks olla romantiline.

3. Jalatsid

Striptiistantsu üks olulisi komponente kontsaga kuid kindlasti tantsimiseks kõlblikud jalanõud. Kui sul on jalas sukad, oleks parem kanda kiiresti jalast võetavaid kingi. Kuid sukkadest-kingadest loobumine ei ole ilmtingimata vajalik. Vaid nendesse riietatuna mehe ette seisma jäädes mõjud sa kui kirss vahukooretordil. Pealegi - kui midagi jääb sulle veel selga, siis on ju ka mehel võimalus sind lahti riietada.

4. Graatsilised liigutused

Kui sa ei kujuta endale eriti ette, kuidas end täpselt liigutada, vaata juuresolevat videot või otsi mõni film, kus erootilist tantsu tehakse. Harjutada võiksid ennekõike peegli ees – nii näed ka ise lõpptulemust. Arvesta muusika ja liigutuste puhul seda, et sa etteaste lõpuks oled mehe ees täies ilus just nii nagu sind loodi. Kui kogemusi on juba rohkem, võid kõike ka juba vabalt improviseerida. Kuid esimesel korral on ikkagi parem kogu etteaste pähe õppida. Nii tunned end kindlamalt. Küsi igaks juhuks ka sõbrannadelt nõu. Võib juhtuda, et mõni neist omad juba sellelaadset kogemust ning neil on ehk varuks sullegi paar efektiivset liigutust.

5. Kostüüm

Loomulikult peavad kõik kostüümi osad olema kergelt ja ilusti mahavõetavad. Absoluutselt vajalikud on sukad ja pesukomplekt (parem oleks, kui mees ei ole seda sinu seljas veel näinud). Enne kava loomist mõtle välja, kas soovid olla õrn nümf, nais-vamp või hoopis süütu karjatüdruk. Üks hea nipp on ka mees oma etteastesse kaasata, näiteks rinnahoidjat avama või jalast sukk rullima.

6. Аksessuaarid

Professionaalsetele striptiisitaridele mõeldud post sinu kodust ilmselt puudub. Kuid seegi pole probleem. Kõrge seljatoega tool on sul kodus kindlasti ja isegi ukseavas saab erootilise etenduse korraldada.

7. Maniküür

Jah, ka sel on roll. Väga tähtis muide. Näiteks, kui sa oled juba peaaegu lahti riietunud ja silitad kätega oma või seisad seljaga mehe poole ning paned käed oma tuharatele... Usu, erksavärvilised küüned avaldavad mõju.

Lõpetuseks olgu ülekorratud tähtsaim: pea meeles, et sel õhtul oled sina kuninganna ning sinu armastatu vaimustunud silmad ei lahku sinult hetkekski.

Videoportaalist Youtube leiad palju kasulikku õppematerjali. Olgu siinkohal sulle toodud üks meeleolukas näide: