Millega katan peolaua? Parimad retseptid on selgunud
II-III koht Sirle Suitsu 1500-kroonine kinkekaart
II-III koht Piret Puun 1500-kroonine kinkekaart
Eripreemia Janno Laende 300-kroonine kinkekaart
Võitjatega võetakse peagi ühendust!
"Esikolmik on Kristi Nigul, Piret Puun ja Helen.
Kristi retseptid on lihtsad, eestimaised ja minu arust väga maitsvad.
Piret pani oma menüüsse kokku väga huvitavaid komponente, sama olid toidud eestimaised ja mis perenaisele sageli oluline - soodsad.
Kolmandana jäi mulle silma võistleja nr 5 ehk Helen, kes pakkus peolauale küll tavalised ent väga maitsvad road, mis on minu arust igas peres teretulnud."
Fazer Amica peakokk Ander Listra kommentaar:
"Esikolmikusse valisin: Kristi Nigul, Sirle Suitsu ja Ruta Rannu.
Otsustasime välja anda veel ühe auhinna. Eripreemia saab ainus võistlusel osalenud mees Janno Laende (tõsised ja korralikud retseptid, ei ole mindud kergemat teed. Toitudest tooks eriti esile need kolm: kohupiima kilukook, kabatšoki-hakklihakotlett, musta leiva-mustikakook."
Fazer Amica Peoteenindus märgib ära ka:
Sille Varblane
Janno Laende
Kristi Nigul
Piret Puun
Margit Villems
Rukkileivatort õunte ja mustikatega: tundub väga soodne, maitsev ja eestipärane.
Täidetud šampinjonid - kiire ja ahvatlev snäkk, läheneval grillhooajal võimalik ka väljas grillil teha. Pidulik krevetisupp - tervislik, maitsev ja huvitav kooslus.
Niguli pere soolane kiluamps - huvitavad komponendid ja kindlasti väga maitsev
Singi-juustu karask - väga huvitavad komponendid kokku segatud:)
Leivakoorikud soolaseentega - samuti huvitav retsept ning soodne, mis oligi tingimus.
Naisteka lugejatelt sai kõige enam "tähti" Pireti sünnipäevamenüü ning sealt omakorda oli populaarseim ebaküdoonia tervisenaps.
Suurt tähelepanu ja ilmselt pühadega seotult ka kasutust leidsid kõik koogi-tordi-magustoidu retseptid.
Palju õnne võitjatele!
Suur tänu kõigile, kes retsepte saatsid!
Naisteka retseptivõistlus "Millega katad peolaua?" aprill 2009 võistlustööd: