Grillitud köögivili

  • 1 suvikõrvits
  • 1 baklažaan
  • 2 paprikat
  • 2 tomatit
  • 1 valge sibul
  • 3 spl oliiviõli
  • 1 spl pipart
  • 1 spl balsami-veiniäädikat
  • 1 tl fariinsuhkrut
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Tere Toorjuustu (maitsestamata)
  • Leiburi Etnia Pita

Lõika köögivili kuubikuteks või sektoriteks. Aja vardasse vaheldumisi suvikõrvits, baklažaan, paprika tomat ja sibul. Sega kokku balsami veiniäädikas, suhkur, sool ja purustatud pipar, ning saadud seguga pintselda grillimise ajal vardaid. Grilli kergelt ka Pita, lõika pooleks ja määri mõlemad pooled seest kokku toorjuustuga. Tühjenda vardad Pita sisse.

Kamapannkoogid
2-le

  • 2 muna
  •  200 ml Tere piima
  •  6 spl jahu
  •  2 spl kamajahu
  •  1 spl suhkrut
  •  ½ tl soola
  •  oliiviõli
  • vanillisuhkrut

Vahusta munad kergelt suhkru ja soolaga. Lisa jahu ning kamajahu. Sega mass korralikult läbi ja lisa nüüd pidevalt segades piim. Maisteks lisada juurde 1 spl oliiviõli ja vanillisuhkrut.
Küpseta mõnusad pannkoogid. Head isu!