Toitunud olen enam-vähem dieediplaani järgi, paaril päeval oli jube magusaisu ja sõin veidi martsipani šokolaadis. Aga õnneks pole see kaalulanguses tunda andnud.

Tüüpiline hommikusöök on kas puder või müsli, puuvili või siis puuviljamahl ja mõnel hommikul muna. Omlett sellisel viisil nagu dieedis nõutud, mulle ei maitse ja seepärast söön keedetud mune. Vahepalaks kohupiim ja puuvili või kohupiima asemel riis. Lõunaks kana või kala ja köögiviljad või riis.

Kartulit olen söönud kogu dieedi jooksul vaid 3 korda. Varem võisin nii muuseas, et isegi tähele ei pannud, keedukartuleid süüa vähemalt kilo. Pealelõunaseks vahepalaks olen söönud eranditult iga kord rasvata jogurtit ja puuvilja, kas värsket või kuivatatud. Eriti maitsvad on kuivatatud aprikoosid ja on oht süüa rohkem, kui 50-100 g. Õhtusöök jälle kas kala või kana ja köögiviljad, ühe korra ka 120 g krevette.

Jalutanud olen üle päeva päevas üks kord, tavaliselt 5 km, aga ühel päeval 7 km. Kuid peale selle otsisin kolm päeva tagasi tolmukorra alt välja shapingu kasseti- saab tunnikese liigutada.

Kassetti järgi olen võimelnud kaks korda ning see nõuab rohkem pingutust, kui jalutamine. Kui kolm korda päevas jalutada, siis peab ikka palju vaba aega olema, aga mul ei õnnestu see parima tahtmisegi juures, tööd jäävad ripakile. Vähemalt olen ikkagi dieedilainel veel püsinud ning praegu pole veel mõttes lõpetada. Loodan jõuludeks 3 kilogi veel maha saada.