PÄEVA KOMM

Kommenteerijad ise vist pole kunagi töötud olnud:D Uskumatu suhtumine ikka mõnel siin. Kui oled näiteks koondatud ja siis keegi veel tuleb sulle ütlema, et näed sa istud siin kodus, et hakka nüüd siin julmalt koristama ja kõike tegema jne… siis no sorry tõesti, siis tuleb küll ikka lahkuminek. Kui te ise ei tea, mida töötuks olemine inimesele teeb, siis olge palun vait. Minul läks ikka oma 3-4 kuud enne, kui hakkasin pärast koondamist kodus tavapärasest rohkem koristama ja toimetama. Saage aru, et see kui inimene jääb oma tööst ilma ei ole tihti tema enda valik ja tal veel hullem olukord ja segadus kui peres rahateenijal.

Õnneks oma eelmises suhtes olin nii tark, et ei sõimanud ega sundinud oma meest, kui see pool aastat töötu oli ja ta tuligi sellest olukorrast ise ilusti välja. Nüüd kui ise olen samas olukorras (uus elukaaslane ainult), siis olen täiega tänulik, et ta mind millekski ei sunni ja saab aru, et mulle ei ole see olukord kerge. Vahel on küll ütlemist (kui nt raha pole), et mine siis tööle, aga ma ütlen vastu, et kuhu ma siis lähen, kui pole kuhugi minna. Ja ma ei ole mingi hariduse ja töökogemuseta luuser.

Olen kõrghariduse (BA+ peagi MA) ja töökogemusega, aga ikkagi ei leia sobivat tööd. Ja mu eelmine mees oli lausa kahe kõrghariduse ja väga pika töökogemusega. Kallid naised, pigem püüdke oma kaasasid mõista ja neile toeks olla, sest te ei tea kunagi millal ise samas olukorras võite olla ja siis võib ikka jube nõme olla, sest saate aru kui halvasti teisega käitusite.

ONLINE-intervjuud kahe töötu naisega saad lugeda siit.