Teie suudlussessioonid on nii kuumad, et vahel tundub, et läheb lausa läbi riiete seksiks. Kogu selle keemia põhjal oled teinud järelduse, et ka voodiklapp peab seega automaatselt super olema. Oh sind… Seksuoloog Chris Fariello ütleb, et särisevatest tunnetest hoolimata on seks uue partneriga kohmakas. Esiteks ei tunne te end 100% mugavalt, teiseks on kaalul väga palju — kui ikka esimesed korrad untsu lähevad, satub kahtluse alla kogu tärkav suhe. Meie neli reeglit teevad seksi uue kutiga sinu jaoks nauditavaks.

Reegel nr 1
Tegutse tasa ja targu

Ilmselt on pärast neid kõiki niisama-suudlusi pinge juba nii kõrgel, et tekib kiusatus eelmäng vahele jätta ja kohe “põhiroa” kallale asuda. See on viga!

Loe Cosmo märtsinumbrist:
• Jessica Alba — 100% sisukas staar.

• Nulli kiirelt suhtesõlmed. Variandid, kuidas üksmeelt leida.

• Kõik, mida pead teadma oma vagiinast.

• Kuidas feikida lopsakaid ripsmeid. Põhjalik õpetus.

• “Miks ma kaalust alla võtsin?” Kolme naise edulood.
“Esimene öö kellegagi koos on just see koht, kui peaks asju rahulikult võtma,” ütleb raamatu “Getting Off” autor, seksuoloog Jamye Waxman. “Oluline on jälgida, mis teisele meeldib ja millised sinu meelest head nipid teda hoopis külmaks jätavad. Nii rahuldad teist maksimaalselt juba algusest peale.”

Nii et liigu aeglaselt, aga kuumalt. Kui tema käed eelmängu ajal liiga julgelt rändavad või ta tahab kannatamatult seksi juurde edasi liikuda, haara tema randmetest ja hoia kõvasti kinni. Seejärel suudle teda pikalt ja süvenenult.

“Paljudele meestele meeldib, kui naine teeb vahepeal midagi agressiivset — see aitab neil aru saada, mida naine tõeliselt tahab,” ütleb raamatu “You Can Be Your Own Sex Therapist” autor Carole Altman. “Suudlemise vaheldumine intensiivsemate liigutustega hoiab olukorra kirgliku, kuid kontrolli all.”

Reegel nr 2
Teadvusta ebalevaid momente

Ilmselgelt tahame me kõik voodijumalannad olla ja seega tundub apsakate puhul kõige õigem teha nägu, et sa ei pannud absoluutselt mitte midagi tähele. Tegelikult sujuvad asjad lõpuks palju paremini just siis, kui käitud vastupidiselt.

“Uue inimesega magamine on tekitab niigi stressi — muretsed, mida ta sinu kehast arvab ja kas talle ikka meeldib kõik see, mida sa teed. Kui sa ei suuda väikeste apsakatega leppida, hakkavad need salakavalalt kogu ettevõtmist ja tuju uuristama,” ütleb Altman.

Et olukorda päästa, pead sa libastumisi, olenevalt sellest, millist seksi te harrastate, taktitundeliselt parandama. Kui te mõlemad olete mängulised, katsu apsu parandades ka mängutuju üleval hoida. Kui ta näiteks ei saa sinu rinnahoidjat lahti, ära tee nägu, et sa ei pane seda tähele. Naerata kavalalt ja ütle: “Las ma proovin, ma tean ühte head nõksu.” Kui juhtute näiteks päid suure pauguga kokku lööma, pööra oma tähelepanu ta haiget saanud kohale ning suudle kirglikult tema otsaesist ja nägu.

Reegel nr 3
Ütle midagi ilusat

See, et mehi huvitab seksi juures vaid isikliku rahulduse saamine, on müüt. Tegelikult on hoopis nii, et suurem osa kutte ei suuda seksi nautida, kui nad pole päris kindlad, et ka partneril on hea. “Osa tema erutusest tekib sellest, kui erutatud oled sina,” ütleb Altman.

Kuna ta sind veel piisavalt ei tunne, ei saa ta ka sinu kehakeelest veel väga hästi aru. Seega on oluline talle selgesõnaliselt öelda, mis sinuga toimub.
Pea muidugi silmas, et sa kiidad ikka selliseid asju, mis sulle tõesti mõnu valmistavad, sest ta jätab sinu reaktsioonid meelde ning kasutab nippe, mis sulle tema arvates meeldivad, ka tulevikus. Ära mitte mingil juhul mehe meeleheaks teeskle, et sul on hea! Hiljem on talle raske selgeks teha, et sa tegelikult lausa vihkad, kui ta sulle keele kõrva ajab.

Kui mees on keeleka tegemises osav, piisab tema julgustamiseks ühest võrgutaval toonil öeldud lausest: “See on nii hea.” Oma eelistuste kõvahäälne väljaütlemine aitab hetkes püsida, lisaks annad talle sellega võimaluse kiiremini õppida, mis sulle meeldib.

Reegel nr 4
Akrobaatika pole üldse vajalik

Sul võib tekkida kiusatus talle kõik oma metsikud seksitrikid kohe ette näidata, et ta teaks, mida kõike sa oskad, aga usu meid, teie esimene vahekord pole selleks õige aeg.

“Esimesel ööl ei ole mõtet eksperimenteerida ei keeruliste asendite ega tantristlike manöövritega. On suur võimalus, et sind lihtsalt ärritab, kui need poosid inimesega, keda sa ei tunne, välja ei tule. Või sa ei suuda mõnulemisele keskenduda, sest süvened pigem oma etteastesse,” ütleb Waxman. “Trikid jäägu hilisemateks kordadeks, kui te juba teineteist paremini tunnete ja kindlalt teate, mida teisel orgasmi saavutamiseks vaja on.”

Jää tuttavate asendite juurde, naudi olukorda ja unusta igasugune hullumeelne akrobaatika. Nii et kui tahad vahekorda üles kütta, tee vaid mõni väike erootiline liigutus, näiteks silita ennast, kui ta sind vaatab. Sel moel ei saa sa oma tegevusega mööda panna ja mehele jääb hinge erutav küsimärk, mida ta kõike veel võib tulevikus sinuga koos tunda.