DHA parandab mälu, tähelepanuvõimet, lihtsustab õpitu talletamist ja parandab õppimise kvaliteeti ning aitab vähendada hüperaktiivsuse nähte. Keha ei suuda ise DHA-d toota, seega peab seda saama toidust. Looduslikult on DHA poolest kõige rikkam kalaõli.

Kala ei maitse?

Välek on ideaalne suure DHA sisaldusega kalaõli allikas nendele lastele, kellele ei meeldi süüa kala. Üks kapsel päevas tagab kehale vajaliku DHA koguse. Pealegi võetakse Väleki kapsleid hea meelega nende meeldiva apelsinimaitse pärast, mistõttu ei teki mingit muret kalaõli eraldi sissevõtmisega.

Markuse ja Kaisa vanaema Helgi: "Kapslite toimet saab ainult kiita."
"Vanaemade „kohustus“ on lapselapsi hellitada ja ega minagi erand ole," kinnitab Helgi.
"Aga hellitamisel ja hellitamisel on vahe," lisab ta.
"Mina näiteks püüan neile viia rohkem selliseid asju, millest võimalikult palju kasu oleks."
Helgi tunnistab, et viib ikka šokolaadi ja komme ka, aga suur osa kingitustest on puu- ja juurviljade näol. Ja uudse lähenemisena on vanaema hakanud külakostiks viima ka tervist toetavaid toidulisandeid ja vitamiine.
"Vanema inimesena käin ikka aeg-ajalt tohtri juures ja apteegis ning sealt need mõtted liikuma hakkasid," mainib Helgi.
"Markuse ja Kaisa tervised on üldjuhul kenasti korras, aga eks hooaegadel on ikka haigestumisi ka. Samas lastele tüüpiliselt nad ju kõike nö tervislikku süüa ei soovi, heaks näiteks on siin kalaõli." Helgi tunnistab, et oli ise samasugune väiksena.
"Kalaõli oli meie peres kohustuslik ning mul polnud valikut, kuigi maitse mulle üldse ei meeldinud."
"Hiljuti avastasin Marsimehe vitamiine ostes üllatusena, et müügile on jõudnud ka lastele sobilik toode "Välek", mis tundus ideaalne just mainitud probleemi lahendamiseks."
Helgi jaoks oli põnev avastada, et toode on „pakitud“ pehmetesse kapslitesse.
"Mekkisin isegi "Välekit" ja ootasin ka kalaõli maitset, aga mina seda küll ei tundnud ja sama kinnitasid hiljem ka Markus ja Kaisa," rõõmustas Helgi.
"Kokkuvõttes saavutasin mitu head asja korraga — sain lapselapsi hellitada, viies neile uue põneva toote ja ühtlasi pakkuda neile midagi väga kasulikku-tervislikku," tõdes ta lõpetuseks.

Laps on iga vanema kõige väärtuslikum vara. Lapse naeratus, rõõm ja edu on väga olulised, seega tuleks lapsele anda kõik, mis on vaja, et ta kasv ja areng kulgeks normaalselt.

Saadaval apteekides ja e-poes
www.walmark.ee