Suitsujuustu täidisega köögiviljarullid

200 g suitsujuustu
2 baklažaani
2 suvikõrvitsat
4 küüslauguküünt
Mõned viilud ciapattat
200 g piima
Rohkelt peeneks hakitud maitserohelist
Mõned anžoovisefileed
100 g riccotta juustu

Leota ciapatta piimas. Lõika baklažaanid ja zuccinid pikuti õhukesteks viiludeks ja grilli hetkeks mõlemalt poolt pannil oliivõliga kergelt pehmeks. Sega kõik ülejäänud komponendid omavahel ja aseta täidis köögiviljadele. Keera köögiviljad koos täidisega õrnalt rulli ja aseta ahjuplaadile. Küpseta ahjus umbes 10 minutit.

Koorene lõhesupp

200 g lõhefileed kuubikuteks
10 cm jupp porrut
Pool fenkolist
2 porgandit
100 g herneid
2 keskmist kartulit
50 g võid
300 g 10 % koort
100 g valget veini
200 g vett
75 g kõrvitsat
Veidi safranit
Maitserohelist

Kuumuta potis või ja hauta seal kergelt kõik tükeldatud köögiviljad. Lisa vein ja mõne hetke möödudes vesi. Lase köögiviljadel podiseda 5-7 minutit ja lisa siis koor ja kalatükid. Keeda kõik pehmeks ja lisa lõpus rohkelt maitserohelist ja safran.